Heggenscharen

Bij de nieuwe heggenscharen EasyCut, ErgoCut en HighCut (elektrisch en accu) gaat het om drie dingen: een perfect snoeiresultaat, optimaal gebruiksgemak en veiligheid van topniveau.

Productomschrijving

De topmodellen ErgoCut en HighCut hebben als enige een innovatieve, rechthoekige messenbalk. Het voordeel? Gebruikers staan altijd in de ideale positie om de heg te knippen en hoeven zich niet in allerlei bochten te wringen. De beide HighCut-modellen hebben bovendien een uitgebalanceerd zwaartepunt en de telescoopsteel is traploos instelbaar. Met een bereik van 3 meter kunt u hoge en brede heggen van top tot teen knippen en scheren. Veilig, met beide benen op de grond en zonder ladders.
 
 
 
Buxus, liguster, berberis, haagbeuk... Heggen zijn decoratief en zorgen voor sfeer. Maar minstens een keer per jaar dienen ze geknipt en geschoren te worden. Een goede schaar is dan een uitkomst. Met zulk gereedschap kunt u iedere heg aan. Ongeacht de lengte, de breedte of de hoogte.
De nieuwe elektrische heggenscharen en de accumodellen van GARDENA zijn geknipt voor dit werk. Ze zijn er in de uitvoering EasyCut, ErgoCut en HighCut. Alle kenmerken zich door comfort en veiligheid. En alle knippen tot in de puntjes.
De topmodellen zijn de elektrische heggenschaar HighCut 48 en de accuvariant HighCut 48 Li. Laatstgenoemde heeft een sterke wisselaccu van 18 V / 1,6 Ah. Deze is goed voor veel knip- en snoeiwerk en kan op elk moment opgeladen worden.
Beide heggenscharen hebben een mes van 48 centimeter en een ergonomisch uitgebalanceerd zwaartepunt. De telescoopsteel is traploos instelbaar en goed voor een bereik van 3 meter. Ook het mes is in meerdere hoeken instelbaar. Dit stelt u in staat om grote heggen van top tot teen te knippen en te scheren. Veilig, met beide benen op de grond en zonder ladder. Andersom kan natuurlijk ook. Want ook bodembedekkers laten zich moeiteloos snoeien. Ontspannen, rechtop en zonder te bukken.

Een heggenschaar knipt een haag aan beide kanten en een ontspannen houding hoort daarbij. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Om te voorkomen dat uw lichaam zich in allerlei bochten moet wringen, introduceert GARDENA een rechthoekige, draaibare messenbalk. Deze innovatieve balk zorgt ervoor dat u naast de heg altijd in de ideale positie staat, waar u ook knipt. De ErgoCut en de HighCut (elektrisch en accu) zijn hiermee uitgerust. Knippen wordt comfortabel. Door een uitgebalanceerd gewicht liggen de scharen goed in de hand.
De snoeiresultaten doen niet onder voor het comfort en gebruiksgemak. Een nieuwe geometrie van de messen en hoogwaardig precisiegeslepen messen met een grote opening houden het snoeigoed bij elkaar. Dit alles zorgt voor een efficiënte, snelle en zuivere snit.
Meer van Husqvarna Nederland BV Bekijk alle

GARDENA Cleansystem

Het nieuwe Original GARDENA Cleansystem zorgt voor perfect nat onderhoud. Of het nu om de ramen wassen, het terras schrobben of de auto wassen gaat, voor iedere schoonmaakklus bestaat nu de perfecte oplossing. De raamwasborstel met trekker is een van de zes aansluitgereedschappen met waterdoorvoer en kan zowel los als met steel gebruikt worden. Dankzij verschillende stelen en talrijke aansluitgereedschappen is combineren eenvoudig en wordt schoonmaken leuk.

Husqvarna Nederland BV

Pomp en filter

Voor helder vijverwater heb je een pomp en een filter nodig. Alleen welke pomp en welk filter? Voor liefhebbers die hun eerste vijver willen aanschaffen, is de keuze allesbehalve eenvoudig. Daarom biedt GARDENA complete sets vijverfilters. Voor iedere behoefte is er een passende oplossing die direct inzetbaar is. Geen behoefte aan helder water, maar wel je tuin op orde? Gardena heeft een uitgebreid assortiment tuingereedschappen waaronder besproeiingssets, snoeischaren, strooiwagens enzovoort.

Husqvarna Nederland BV

Bodemvochtigheidssensor

Sproeien uit de kraan is schitterend, het spaart tijd en moeite en het doet de planten goed. Met de nieuwe bodemvochtigheidssensor van GARDENA kunnen tuinliefhebbers nu ook nog geld besparen. Dit handige apparaatje is namelijk een denker en een doener op het gebied van tuinbewatering. Het meet nauwkeurig de vochtigheid van de aarde en stuurt vervolgens de beregening aan. Geheel op maat. Zo komt het water precies op plaatsen waar het nodig is, waardoor u flink wat geld bespaart!

Husqvarna Nederland BV

Sproeier AquaContour

Stelt u zich eens voor: een tuin die met smaak en fantasie is vormgegeven en één en al afwisseling biedt. Met bloemen, heesters en rozen, met struikgewas voor luwte en privacy, met een vijver bij het terras en met een gezellige zithoek. Om ieder gedeelte exact te beregenen is er nu de nieuwe, unieke multi-instelbare sproeier AquaContour automatic van GARDENA. Een wereldprimeur! Deze sproeier zorgt ervoor dat iedere tuinzone z’n natje en z’n droogje krijgt. Met andere woorden: wat nat mag worden, krijgt water. En wat droog moet blijven, blijft droog. Zonder water te verspillen. Zo eenvoudig is beregenen op maat!

Husqvarna Nederland BV