Global Garden nieuwbouw en info koopavond

Onze nieuwbouw is afgerond. Voor u betekent dit, dat u de kans krijgt, om op 2000m2 meer overdekt te kunnen winkelen.

Een prachtige collectie planten en meer! 

De afgelopen weken is er met man en macht gewerkt om de afdeling te vullen en dat is al aardig gelukt.

Hier en daar moeten nog wat aanpassingen gedaan worden, maar daar zult u geen hinder van ondervinden. In het nieuwe gedeelte bevindt zich o.a. de BBQ- en tuinmeubelafdeling.
Ook voor tuinkussens en parasols kunt u op deze afdeling terecht.Verder vindt u hier een tuin met een zeer exclusieve collectie kleurrijke en vrolijke speelhuisjes en klimtoestellen. Met zo'n leuk speelhuisje in uw tuin zullen uw (klein)kinderen zich zeker vermaken.

* De vaste plantenafdeling is een stukje opgeschoven en ziet er geweldig mooi en ruim uit. We hebben vaste planten in diverse potmaten, soorten en kleuren. De rozen-, varen- en waterplantenafdeling vindt u in het verlengde van de vaste plantenafdeling.

* De kamerplantenafdeling is ook enorm uitgebreid en als u al een tijdje niet geweest bent, zult u misschien wel een beetje verdwalen. En dat is helemaal niet erg, want de afdeling is prachtig en er is veel te zien. Een prachtige collectie planten wordt gecombineerd met een ruim assortiment aan potten, plantenterraria, manden, decoratie en ideetjes. Echt de moeite waard om hier eens gezellig doorheen te wandelen.

Dus kom gezellig langs.

Vanaf nu (tot eind juni) kan dit ook op vrijdagavond tot 20.00 uur.
Tot eind juni zijn wij op zondag open van 11.00- 17.00 uur,( behalve 1e Paasdag en 1e Pinksterdag)

Met vriendelijke groet,
Het team van Global Garden.
tuin global

Profielfoto van Global Garden
Global Garden
Hillegommerdijk 554, 2136 KX Zwaanshoek