GardenVac bladblazer

Wonen in een boomrijke omgeving heeft veel voordelen, maar brengt in de herfst wel extra werk met zich mee. In het najaar, als de blaadjes vallen, kunt u vaak wel wat hulp in de tuin gebruiken. Gelukkig zijn er handige gereedschappen die het bladruimen makkelijker en lichter maken. Om de tuin schoon te houden is de elektrische bladblazer GardenVac van Flymo erg handig. Deze bladblazer kan eenvoudig naar bladzuiger worden omgezet. Zo hebt u twee functies in een apparaat en houdt u de tuin gemakkelijk schoon van blad.

Productomschrijving

De bladblazer kan natuurlijk gebruikt worden om bladeren van het tuinpad, terras of gazon af te blazen, maar kan eenvoudig naar bladzuiger worden omgezet. De zuiger is zo krachtig (212 km/uur) dat deze zelfs blikjes, zwerfafval, natte bladeren en vochtige maairesten op kan zuigen zonder verstopt te raken. De opvangzak (40 liter) hoeft minder snel geleegd te worden omdat de bladeren bij het opzuigen direct versnipperd worden. De opgevangen, versnipperde bladeren kunnen naderhand als compost gebruikt worden.

Waardevol
Vul ook een mand met blad en zet deze op een droge plek. Gaat het flink vriezen, dan kunnen de bladeren prima als extra bescherming aan de voet van rozen of minder winterharde beplanting worden gestrooid. Ook pas geplante bloembollen stellen zo’n beschermdek van blad op prijs. Bladeren die in de borders blijven liggen, zullen verteren en dit organische materiaal komt de structuur van de tuingrond op den duur ten goede.

Actie
U ontvangt 10 euro retour op uw bank- of girorekening na aankoop van een Flymo GardenVac! Deze actie is geldig tot 31 december 2010!

 

Actie: 10 euro retour!

Ontspannen tuinieren met 10 euro retour*
Met de tuingereedschappen van Flymo houdt u tijd en energie over voor waar het bij tuinieren uiteindelijk om gaat: heerlijk ontspannen genieten van uw perfect onderhouden tuin. Ga naar www.refundactie.eu en ontvang 10 euro retour

* Kijk voor de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

Ga snel naar www.refundactie.eu en vul uw gegevens in!
Stuur vóór 31 december 2010 de kassabon en streepjescode onder vermelding van uw unieke code naar:
FLYMO
Mijn unieke Refundcode
Antwoordnummer 1474
1300 VE ALMERE

ACTIEVOORWAARDEN: DEZE ACTIE IS GELDIG T/M 31 DEC 2010 •  IK KAN AANTONEN DAT IK EEN FLYMO BLADBLAZER GARDENVAC HEB GEKOCHT MIDDELS EEN (KOPIE) KASSABON •  VUL OP WWW.REFUNDACTIE.EU UW GEGEVENS IN EN NOTEER DE UNIEKE CODE OP DE ENVELOP •  TIEN EURO WORDT OP HET DOOR U INGEVULDE NEDERLANDSE BANK- OF GIROREKENINGNUMMER BINNEN 2 WEKEN OVERGEMAAKT • MAXIMAAL 1 INZENDING PER ADRES •  INZENDEN VAN DE (KOPIE) KASSABON EN STREEPJESCODE O.V.V. UNIEKE CODE KAN T/M 31 DEC 2010 •  ALLEEN COMPLETE INZENDINGEN WORDEN IN BEHANDELING GENOMEN • DEZE ACTIE IS NIET GELDIG IN COMBINATIE MET ANDERE ACTIES

Specificaties

Motor
Vermogen: 2500 W
Blaassnelheid: 212 km/u

Uitrusting
Opvangcapaciteit: 40 liter
Versnipper voorziening:
Zuigvermogen: 250 l/s
Versnipperverhouding: 03:01

Totale afmetingen
Gewicht verpakking: 3.1 kg
Gewicht: 5.1 kg