EasyRoll slangenwagen

Bukken, vuile handen, tuinslangen die in de knoop zitten... Met de nieuwe comfortabele slangenwagens EasyRoll en EasyRoll Plus behoren deze ongemakken voor eens en altijd tot het verleden.

Productinformatie

Nog nooit was een slangenwagen zo comfortabel want de nieuwe slangenwagens van GARDENA doen hun naam alle eer aan. De vormgeving van deze wagens is uniek: modern, ergonomisch en functioneel. Het gebruiksgemak en de uitrusting gooien meer dan hoge ogen. Beide overtuigen door slimme innovaties en ongekend comfort.
 
De nieuwe Comfort slangenwagen easyRoll Plus is in alle opzichten een topper. Deze wagen heeft een hooggeplaatste zwengel en slimme slanggeleider. Uitrollen gaat zonder bukken en vieze handen. Oprollen gaat al net zo makkelijk: rechtop en spelenderwijs. De inklapbare zwengel en ergonomische transportbeugel bewijzen hun diensten. Laatstgenoemde heeft een aangename grip. De slanggeleider zorgt ervoor dat de slang laag voor laag opgerold wordt. Zo blijven uw handen schoon.
 
De Comfort slangenwagens van GARDENA zijn uitgerust met extra grote en brede wielen, met een profiel van zacht kunststof. Ze bewegen zich moeiteloos in hoog gras of op een oneffen terras. De standbeugel met zacht kunststof ondersteunt de stabiliteit. Dit voorkomt onverwacht wegglijden van de wagen. Vooral op gladde terreinen is dat een uitkomst.
 
De opbergmogelijkheden zijn makkelijk en doordacht. Zo is er ruimte voor tuin-spuiten, broezen en andere aansluitgereedschappen.