AquaContour automatic

Stel je eens voor: een tuin die met smaak en fantasie is vormgegeven en één en al afwisseling biedt. Met bloemen, heesters en rozen, met struikgewas voor luwte en privacy, met een vijver bij het terras en met een gezellige zithoek. Om ieder gedeelte exact te beregenen is er nu de nieuwe, unieke multi-instelbare sproeier AquaContour automatic van GARDENA. Een wereldprimeur! Deze sproeier zorgt ervoor dat iedere tuinzone z’n natje en z’n droogje krijgt. Met andere woorden: wat nat mag worden, krijgt water. En wat droog moet blijven, blijft droog. Zonder water te verspillen. Zo eenvoudig is beregenen op maat!

Je tuin beregenen op maat met Gardena sproeier AquaContour

Stel je eens voor: een tuin die met smaak en fantasie is vormgegeven en één en al afwisseling biedt. Met bloemen, heesters en rozen, met struikgewas voor luwte en privacy, met een vijver bij het terras en met een gezellige zithoek. Om ieder gedeelte exact te beregenen is er nu de nieuwe, unieke multi-instelbare sproeier AquaContour automatic van Gardena. Een wereldprimeur! Deze sproeier zorgt ervoor dat iedere tuinzone z’n natje en z’n droogje krijgt. Met andere woorden: wat nat mag worden, krijgt water. En wat droog moet blijven, blijft droog. Zonder water te verspillen. Zo eenvoudig is beregenen op maat!
 
De nieuwe mobiele multi-instelbare sproeier AquaContour automatic van Gardena heeft een variabel programmeerbare reikwijdte van drie tot elf meter. Met tot wel 50 instelmogelijkheden kan ieder oppervlak geprogrammeerd en beregend worden. Bovendien kun je grotere tuindelen (tot 380 m²) afzonderlijk programmeren en besproeien, zoals de voor- en achtertuin.
De nieuwe verzonken multi-instelbare sproeier maakt het eveneens mogelijk om nagenoeg iedere tuinzone op maat te beregenen. Ook bij dit ondergronds aangelegde model geldt: 50 instelmogelijkheden zijn programmeerbaar voor een oppervlak tot 380 m2. En dat alles met één verzonken multi-instelbare sproeier. Het volstaat om één buisstreng aan te sluiten; een revolutie op het gebied van verzonken sproeiers. Een omvangrijk leidingnetwerk behoort nu voor eens en altijd tot het verleden.