Zitmatrassen op maat

De zitmatrassen van Kussens.Co bieden jarenlang zitcomform en zijn echte eyecatchers in uw tuin of op uw terras. Kussens.Co biedt kussens op maat, voor buiten en binnen. Kiest u voor de allerbeste kwaliteit? Dan kiest u voor Sunbrella. Bij Kussens.Co vind u de meest complete collectie Sunbrella tegen de scherpste prijs. Snel, vakkundig en met de grootste zorgvuldigheid voor u gemaakt en snel thuisbezorgd. Op de website van Kussens.Co kunt u eenvoudig de gewenste maat van de kussens invullen en ziet u direct de scherpe prijs. 

Extra informatie

-Solution-dyed acryl door en door garengeverfd
-Voorkomt aantasting of verkleuring door UV-stralen
-Hoogste Lichtechtheid 7/8
-Eenvoudig te reinigen: afborstelen met water en zeep
-Ademend; word dus niet heet en plakt niet
-Pilt niet en word niet hard zoals vinyl
-Rot- en schimmelvrij
-Bacteriewerend
-Zeewater bestendig
-Wassen op 30 graden, daarna strijken om de finish opnieuw te activeren.
-Impregnatie: TEX' Activ Guard

Specificaties

-Samenstelling: 100% in de massa geverfd acryl
-Afwerking: Antivlek behandeling
-Breedte: 137 cm
-Gewicht: 270 gram per m²
-Kleurvastheid UV: 7/8 ISO 105 B02
-Kleurvastheid regen: 7/8 ISO 105 B04
-Brandwerendheid: Class 1 U.F.A.C.

Kussens

U kunt tevens de gewenste vorm van het kussen kiezen. Voor elke uitvoering en maat wordt voor u direct de meest gunstige prijs uitgerekend. De kussens worden door een professioneel atelier vervaardigd. Elk kussen wordt voorzien van een rits aan de lange zijde. Kussens.Co bied u steeds het meest actuele aanbod van kwalitatieve en hippe stoffen. U kunt kiezen uit de gehele outdoor collectie van Sunbrella Solids & Stripes en de Sunbrella Specials. Direct na de verwerking van uw betaling wordt de productie opgestart. Uw maatkussens worden binnen gemiddeld 14 dagen thuisbezorgd.

Waterafstotend

De Sunbrella stoffen zijn voorzien van een specifieke waterafstotende nabehandeling die het doek beschermt tegen vlekken, vetvlekken, vloeistoffen en opspattend zout water of chloorwater. Sunbrella word dus speciaal ontwikkeld voor Sunbrella kussens om gedurende het hele jaar buiten te worden gebruikt, in de tuin, op een terras of op het dek van een boot.

De technische kwaliteit, gelinkt aan een oneindige waaier aan kleuren en weeftechnieken, wordt erkend door designers van tuinmeubelen zoals Dédon, Hugonet, Gloster, Tribù, Tuuci, Barlow Tyrie, Hervé Baume en Sifas.

Profielfoto van Kussens.Co VOF
Kussens.Co VOF
Nicolaas van der Laanstraat 3 zw, 2013 BL  Haarlem