Royal Botania

Exclusieve tuinmeubelen van Royal Botania

Uitmunten op het vlak van precisie

De design tuinmeubelen van Royal Botania doen hun naam alle eer aan. Verfijnde ontwerpen die uitmunten op het vlak van precisie, vakkundigheid en vernuftigheid. Royal Botania stelt een collectie tuinmeubilair voor met elk hun typerende kenmerken. De intrigerende O-Zon collectie, de Solid collectie waarbij het accent ligt op het massieve teakhout, het geraffineerde lijnenspel van de Ninix collectie in roestvrij staal, de dromerige Kokoon collectie,…. Het zijn stuk voor stuk unieke en uiteenlopende collecties telkens samengesteld uit verschillende tuintafels, tuinstoelen, ligbedden en loungesets.

Tuinmeubelen van de beste kwaliteit
Het gebruik van roestvrij staal als ‘framework’ in combinatie met teakhout, glas en textilene en batyline is absoluut de sterkste troef van de Royal Botania tuinmeubel collectie. De Ninix en Ozon collectie zijn stevige solide tuinmeubelen in roestvrij staal als basismateriaal, maar met oog voor elegantie. Belangrijk hierbij is dat alle collecties in roestvrij staal (vaak standaard) verkrijgbaar zijn in een EP(*) versie, zodat de meubelen voor gebruik aan de kust en bij zwembaden uitermate geschjikt zijn.

Royal Botania biedt een ruime collectie aan balkon-/terrasmeubelen, parasols en tuinverlichting. (*) Elektrolytisch polijsten is een oppervlaktebehandeling om het staal te beschermen tegen corrosie die veroorzaakt wordt in een zilte omgeving, zoals de kust of industriegebieden. 

Kijk voor meer informatie op onze website.