Boji

Partner

Opslag tuinmeubilair

Opslag en onderhoud tuinmeubilair. Boji haalt uw tuinmeubels op, reinigt ze en slaat ze droog en veilig op. In de lente brengen wij ze terug in uw tuin.

Boji's opslag en onderhoudservice voor tuinmeubilair

Wat doet u in het winterseizoen met uw mooie loungeset, waarvoor opbergruimte ontbreekt? Boji biedt de oplossing!

Wij halen uw tuinmeubilair inclusief kussens op, maken het meubilair schoon en slaan het droog en veilig op gedurende de wintermaanden. In het begin van de lente levert Boji het tuinmeubilair schoon en verzorgd af, bij u in de tuin.
De meeste loungesets en tuinmeubels zijn weerbestendig, maar zelfs het beste materiaal heeft te lijden onder de temperatuurswisseling en vocht. Ook wanneer u het netjes afdekt. Boji verkoopt kwaliteit en die kwaliteit willen we waarborgen. Vanaf september kunt u zich aanmelden voor de ophaalservice. Wanneer in het voorjaar de eerste zonnestralen uw tuin verwarmen, is een leverafspraak snel gemaakt. Uw tuinmeubels worden in uw tuin geleverd en gemonteerd. En u? U kunt gelijk genieten van het mooie weer, zonder zich te bekommeren om uw tuinmeubilair.
Neem contact op met Boji voor de mogelijkheden en de prijzen. U kunt hier het opdrachtformulier downloaden en naar info@boji.nl mailen.

Wij geven u graag meer informatie. Belt u ons alstublieft, of geeft u uw telefoonnummer door via de mail, zodat wij contact met u op kunnen nemen. In overleg zorgen wij ervoor dat u de informatie ontvangt die u wenst.

MEER VAN DIT BEDRIJF