Partner

Tuin-meubelen.nl

Tuinmeubelen van www.tuin-meubelen.nl behoren tot de mooiste van Nederland. Dealer van Hartman, Bellagio, Garden Impressions, Allure, Life outdoor living, Four Seasons, Casa, Aton,  Kettler (Royal garden en MWH), Beach 7, Beach 7 Club collection en Down under tuinmeubelen. Tevens behoren oude gevestigde namen in ons assortiment zoals Lafuma, Rover garden en Ten Cate. Ook kunnen wij tuinsets van andere merken leveren zoals Apple bee, Bukatchi en Borek. Tuin-meubelen.nl is ook het adres voor polywood lounge tuinmeubelen en Zweefparasols.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht tuin-meubelen.nl

Loungeset Melbourne

Down Under Collection Lounge Lazy set Melbourne Cloudy Grey omega 8mm wicker   Down Under Collection Lounge Lazy set Melbourne Cloudy Grey omega 8mm wicker Deze Down Under Collection Loungeset uit de budget lijn heeft een maat van 230x160cm en is compleet met een footstool van 70x70cm. De loungeset is gemaakt van 8mm Omega wicker in de kleur Cloudy Grey en voorzien van comfortabele kussens in de kleur Salmiak. https://www.facebook.com/enzler.huis.en.tuintrend

Down Under Collection Lounge Lazy set Melbourne Cloudy Grey omega 8mm wicker
 
Down Under Collection Lounge Lazy set Melbourne Cloudy Grey omega 8mm wicker
Deze Down Under Collection Loungeset uit de budget lijn heeft een maat van 230x160cm en is compleet met een footstool van 70x70cm. De loungeset is gemaakt van 8mm Omega wicker in de kleur Cloudy Grey en voorzien van comfortabele kussens in de kleur Salmiak.
https://www.facebook.com/enzler.huis.en.tuintrend

Melborne loungeset

Melborne loungeset

Meer lezen over
'Loungeset Melbourne'?

meer van deze professional

Loungebed van Hartman

Loungebed van Hartman in kunststof wicker in taupe kleu...

Diningset Cote d Azure

Diningset 5 dlg. Beach 7 club Cote d Azure hout stone.

lounge sofaset Loveday

lounge sofaset 4 dlg. Down Under Love day cloudy grey w...

Toon alle 7 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.