Tuinposter

Ook een prachtige oplossing voor plekken die al jaren een doorn in het oog zijn. Toepasbaar op schutting, muur, schuur, balkon of terraswand. De tuinposters van Teun zijn gemaakt van weerbestendige panelen. Montage gaat gemakkelijk en snel zonder spangaten, elastieken of metalen frames. Nog een voordeel: geen lawaai van wapperend doek in uw tuin!

Productinformatie

Hebt u een kale schutting, een lelijke muur of ongezellig balkon? Creëer een unieke sfeer en diepte in uw tuin met deze tuinposter 'stenen doorkijk'. Of geef uw tuin een persoonlijk karakter door van uw eigen foto een tuinposter te laten maken. Een verrassend cadeau, niet alleen voor de decembermaand maar ook als verjaardag- en  huwelijkscadeau, De tuinposters zijn bestand tegen regen, vorst, sneeuw en zon en kunnen dus altijd buiten blijven hangen. De gehele collectie tuinposters of uw eigen foto is eveneens verkrijgbaar op canvasdoek voor decoratie binnenshuis. Hier ziet u tuinposter 1038 L toegepast in de tuin. Deze tuinposter kunt u met vermelding van de actiecode WONEN1038 bestellen via www.teunstuinposters.nl.


De posters zijn gemaakt van 2,5 mm dik geïmpregneerd, watervast board. Geheel gelamineerd met een krasvaste, UV-werende folie. De kwaliteit wordt gewaarborgd zodat u er een lange tijd van kunt genieten. 

Nu 15% korting o.v.v. actiecode WONEN1038 (geldig t/m 31 juli 2010)

Tuinposter Stenen doorkijk
Formaat: 122 X 89 CM - maat L
Code: 1038
normaal  € 79,-

De kortingsactie geldt ook voor:
XL: 178 X 122 CM,  2-luik  € 149,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificaties

Bevestiging
- Buiten: schroeven, boren of spijkeren door de tuinposter heen. Dit is mogelijk aangezien de poster geheel waterbestendig is.
- Binnen: bijvoorbeeld in de badkamer, gebruik dubbelzijdig tape of net als buiten, met spijkers of schroeven.
 
Kleurecht
Door toepassing van gepigmenteerde inkten en UV-werende folie verbleken de kleuren niet.

Kijk voor de verschillende formaten op www.teuntuinposters.nl. De posters zijn naast de standaardmaten ook op maat verkrijgbaar. 

 

 

Impressie