ReaDY brengt kunstgras tot leven

Met de ReaDY®-technologie is Royal Grass erin geslaagd deze kenmerkende eigenschap van natuurgras perfect na te bootsen in het kunstgras.

ReaDY brengt kunstgras tot leven

Wanneer u een natuurlijk grasveld van dichtbij bekijkt, zult u zien dat de grassprieten niet allemaal dezelfde richting opstaan. Iedere grasspriet zoekt zijn eigen richting omhoog. Met de ReaDY®-technologie is Royal Grass erin geslaagd deze kenmerkende eigenschap van natuurgras perfect na te bootsen. Doordat iedere kunstgrasvezel zijn eigen “groeirichting” heeft, krijgt het kunstgras een realistische uitstraling die niet eerder mogelijk was bij kunstgras. De ReaDY®-technologie zorgt voor kunstgrassen die ongerepter, wilder en natuurlijker ogen dan gebruikelijk.


Wat is ReaDY®?
ReaDY® is de afkorting voor Realistic Directional Yarn. ReaDY® technologie brengt kunstgras tot leven. In de praktijk betekent dit dat iedere vezel een realistische eigen richting heeft. De vezels staan met ReaDY® letterlijk alle kanten op. Hierdoor krijgt het kunstgras een volstrekt andere aanblik dan kunstgrassen met vezels die stuk voor stuk dezelfde groeirichting hebben.

Royal Grass heeft drie prachtige modellen in de collectie die gebruik maken van de innovatieve ReaDY®-technologie. Het populaire Royal Grass Sense, dat met veel succes in 2016 werd geïntroduceerd, en Royal Grass Wave met een iets kortere vezel krijgen nu gezelschap van een kunstgras met een hoogte van 42 mm, die korter is als Sense en langer dan Wave: Royal Grass Lush.

Neem contact met ons op