Je eigen zomertuin met de MORA GARDEN buitendouche

Kijk jij vaak uit naar een heerlijke, verfrissende douche op een warme zomerdag? Met de MORA GARDEN buitendouche ga je voor verfrissing in je eigen tuin.

Het persoonlijke tintje in jouw tuin

MORA Armatur heeft een prachtig en veelzijdig tuinelement ontwikkeld. Ga voor een heerlijke, verfrissende douche op een warme zomerdag. Het is ook een handige kraan voor het vullen van de gieter. Ideaal toch voor de verzorging van jouw tuin?

Vele montagemogelijkheden

Het wandmodel kan met vier schroeven eenvoudig aan een geschikte muur, paal of boom bevestigd worden. De douche heeft twee wateruitlopen: een hoofddouche en een kraan. Een hendel op de douchestang zorgt ervoor dat het water tussen de douche en de kraan op de gewenste manier geleid wordt. De tuinslang is eenvoudig aan te sluiten op de buitendouche.

Liever een vrijstaand model?

Met de juiste accessoires is het mogelijk om van de wandgemonteerde buitendouche een vrijstaand model te maken. Daarmee kun je hem ook gemakkelijk verplaatsen door de tuin heen. Het zijn een soort speren bevestigd aan het onderste deel die gemakkelijk in de grond worden geduwd voor stabiliteit.

Geniet nog meer van het buitenleven

Er gaat niets boven dineren in de buitenlucht. Het wordt een nog groter genot met de MORA GARDEN buitendouche binnen handbereik. Je hebt handig toegang tot water in je tuin. Het is een eye-catcher voor in elke tuin met een aantrekkelijk ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit. De kranen zijn zelflozend, wat betekent dat elke keer wanneer de kraan wordt dichtgedraaid, het water in de tuin kraan wordt afgevoerd.

De MORA GARDEN buitendouche is bij verschillende aanbieders beschikbaar. Stuur een mailtje naar info.nl@fmm-mora.com voor de dichtstbijzijnde dealer.

Voor meer informatie over de MORA GARDEN: https://bit.ly/3cCfaYP