Eerste bloempot met CO2 Neutral® label

De Made in Holland-bloempotten van Capi Europe worden 100% klimaatneutraal geproduceerd.

13 December 2020

Je herkent ze aan de oranje binnenkant. Onlangs hebben de bloempotten als eerste het CO2 Neutral® label ontvangen. Een bijzondere mijlpaal voor dit duurzame merk.

Met deze bloempotten haal je letterlijk en figuurlijk meer groen in huis. Ze zijn vooral ook heel erg mooi. Je interieur, tuin, balkon en terras fleuren er enorm van op. Ga voor meer informatie naar: www.capi-europe.com.

Elk model van de Made in Holland-collectie heeft zijn eigen karakteristieke textuur. De potten hebben een robuust uiterlijk, maar zijn superlicht. Dat is natuurlijk erg handig. Daarnaast zijn ze enorm duurzaam en gaan ze heel lang mee: op elke bloempot zit tien jaar garantie. De collectie bestaat uit meer dan twintig modellen in zeven verschillende kleuren.

Het CO2 Neutral® label 

Het CO2 Neutral® label garandeert dat bedrijven die dit label ontvangen actief hun lokale en wereldwijde klimaatimpact berekenen, verlagen en compenseren. In tegenstelling tot ‘greenwashing’ kan dit label alleen verkregen worden dankzij serieuze, aantoonbare klimaatinspanningen. Het label wordt uitgereikt door het onafhankelijke bureau Vincotte.

Project Zambia

Capi Europe neemt voor haar klimaatcompensatie deel aan het COMACO Landscape Management Project dat duurzame landbouw en bosbehoud bevordert in Zambia. De belangrijkste doelstellingen van het project zijn het verminderen van ongecontroleerde ontbossing en het vergroten van de netto bosbedekking.

Informatie

De Made in Holland bloempotten van Capi zijn verkrijgbaar bij tuincentra, bloemisten en webshop. Vanaf € 34,99. Ga voor verkooppunten naar www.capi-europe.com

Reacties