10% korting op alle Douglas buitenverblijven en overkappingen!

Profiteer tot 1 DECEMBER 2019 van 10% korting op alle Douglas buitenverblijven in onze webshop !

Bestel nu uw douglas buitenverblijf!

Heeft u interesse in een houten overkapping of tuinhuis? Kies dan voor het warme douglashout. Douglas is één van de sterkste Europese naaldhoutsoorten met een lange levensduur en wordt breed toegepast voor overkappingen, tuinhuizen, veranda's en nog veel meer buitentoepassingen.

Met de Douglas tuinhuizen en overkappingen in verschillende stijlen vindt u volop mogelijkheden om een prachtige buitenverblijf in uw tuin te plaatsen. Kies uit een plat dak, zadeldak of een kapschuur en deel deze naar eigen wens in met wanden, deuren, ramen of maak een tuinkamer door toevoeging van een glazen schuifwand. 

Een overkapping is niet alleen een mooi element in uw tuin maar laat u ook veel langer van het buitenleven genieten. Tijdens warme dagen bent u beschermd tegen felle zonnestralen, een regenbuitje kan u niet meer deren en bij koudere avonden steekt u de terrasverwarming aan en geniet u veel langer van het buitenzijn. En als u een glazen schuifwand toevoegt kunt u zelfs in de winter nog genieten van uw buitenverblijf!

De actie op een rij:

U ontvangt 10% korting op

  • alle Douglasvision buitenverblijven
  • alle Douglas Topvision buitenverblijven
  • alle Douglas veranda's
  • alle opties zoals spuitwerk, impregneren, ramen en deuren, maatwerk, industriële glaspuien, glazen schuifwanden, daktrimmen, hekwerken, spots etc.

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw Douglas buitenverblijf. Bel ons op 053 - 5382789 of mail naar info@kuhlkamp.nl.