Metalura | Libéro

Metalura introduceert de Libéro, een vrijstaande leefruimte buitenshuis. De Libéro is een lichte ruimte met veel glas, inzetbaar voor vele doeleinden.

Metalura Libéro, keuzevrijheid voor elke dag

Metalura introduceert de Libéro, een vrijstaande leefruimte buitenshuis. De Libéro is een lichte ruimte met veel glas, inzetbaar voor vele doeleinden. De Metalura Libéro komt tot zijn recht als smaakvol prieel in de tuin, als comfortabel terras bij het zwembad of als theehuis in de bloementuin. Metalura creëert met de Libéro een unieke plek om te genieten van elke dag.

Ultieme keuzevrijheid
De Metalura Libéro is een modern prieel opgebouwd uit duurzaam aluminium, met keuze uit stijlvolle glazen wanden, Steel-ART slimme beglazing of juist een combinatie van beide voor een speelse en ruimtelijke uitstraling. Elke Libéro is uniek, naar wens samen te stellen.

De Libéro biedt de keuze om met vier glazen wanden de ruimte volledig te sluiten en te openen wanneer dat wenselijk is. Wie voor drie glazen (Steel-ART) wanden kiest, behoudt een open en ruimtelijk gevoel. De Libéro is een smaakvol prieel in de tuin om de seizoenen optimaal te beleven.

De Libéro is voorzien van een ambachtelijk zinken dag, een goede fundatie en een prachtige vloer. Metalura kiest alleen voor het gebruik van duurzame materialen, dat is een garantie op een goede investering.