Buitenkamer op maat

Een buitenkamer op maat? Maatwerk is de specialiteit van Jan de Boer Tuinhuizen!

Buitenkamer op maat - Jan de Boer Tuinhuizen

Jan de Boer Tuinhuizen ontwerpt en vervaardigt buitenkamers op elke gewenste afmeting. Met een buitenkamer creëer je een beschutte extra woonruimte in je tuin. Zo kun je ieder seizoen genieten van het buiten zijn!  Door de buitenkamer aan te passen aan je persoonlijke wensen en woonstijl zal het een echt verlengstuk van je woning worden waaraan je jarenlang plezier beleefd.

Modern, klassiek, landelijk of rustiek, door de zeer ruime materiaalkeuze zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Samen met jou kijken ze bij Jan de Boer Tuinhuizen wat voor jou de ideale buitenkamer is. Zo kun je er voor kiezen om de buitenkamer landelijk of klassiek uit te voeren met een dakbeschot van planken, of juist modern en strak met een glad afgetimmerd plafond.

Mooie strakke boeiboorden van gegrond Garantieplaat, staanders in hardhout of robuust eiken, met of zonder schoren of een balustrade naar keuze. Voor een warme uitstraling kan er een hardhouten of geïmpregneerde vlonder gelegd worden en ook kunnen zij voor jou elektra aansluitingen voorbereiden of de buitenkamer voorzien van spotjes.

Lichtkoepels voor extra daglicht zijn er in diverse uitvoeringen. Ook een open haard of kachel in de buitenkamer kunnen zij voor jou realiseren. Zij bieden je oneindig veel mogelijkheden om samen met ons de buitenkamer van je dromen te ontwerpen.Onze prijzen zijn altijd inclusief vakkundige montage door de eigen monteurs.

Vraag geheel vrijblijvend de prijs op voor de buitenkamer van je keuze.

Inspiratie opdoen?

Dan nodigen zij je bij Jan de Boer Tuinhuizen van harte uit om de sfeervolle showroom te bezoeken voor een impressie van de vele mogelijkheden en materialen. Maak je wensen kenbaar en je ontvangt van hen een voorstel geheel op maat!
Voor meer informatie bezoek ook onze website: www.jandeboertuinhuizen.nl