Partner

Olja Houtbouw, Hotcare en Heatdesign

Houtbouw bedrijf voor op maat gemaakte gebouwen en moderne, unieke houten huizen bouwen in Nederland en daarbuiten. In samenwerking met de beste vaklui kunt U zelf uw houten gebouw ontwerpen in houtstapelbouw of houtskeletbouw en deze als bouwpakket op de plek van bestemming laten afleveren. Aan U de keuze om het zelf op te bouwen of dit door onze vakbekwame timmerlieden te laten verzorgen.  Wonen in hout is grandioos!

Tevens leverancier van hoogwaardige en moderne pelletkachels, stukhoutketels en design houtkachels met hoog rendement voor binnen en buiten al dan niet gecombineerd met het centrale verwarming systeem. En daarbij behorende houtpellets, chips en houtsnippers van uitstekende kwaliteit om goedkoper mee te gaan stoken. Wij leveren de oplossing in alternatieve energie!

MEER TONEN

Buitenkachel met oven

Speciale Aanbieding!

Koken in de buitenlucht.

Wil jij ook genieten van zo'n multifunctionele buitenkachel?

Ideaal voor de liefhebbers van buiten een maaltijd bereiden is deze buitenkachel gecombineerd met oven. Bovenop de kachel kan er tevens met pannen gekookt worden. In sommige modellen is er ook een barbeque aanwezig.

 

Meer buitenkachels

 

Het model 'barbecue' is bruikbaar in de combinatie met de oven. Maar het is ook los te gebruiken. Dankzij het schuine dak neemt de barbeque weinig ruimte in. Je kunt met dit model gewoon in de open lucht koken.

 


esterno buitenkachel  buitenkachel de luxe

 

 

 

Bekijk voor meer details, types en overige informatie de websites van;

www.heatdesign.nl en www.hotcare.nl

Meer lezen over
'Buitenkachel met oven'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.