Kunststof speeltoestellen & straatmeubilair

Kunststof speeltoestellen en straatmeubilair zijn makkelijk in onderhoud en hebben een zeer lange levenduur. Bijzonder bestendig en optioneel te verankeren.

Kunststof speeltoestellen

Fiberplast Circulair levert onder de merknamen Enviroplay en Envirostreet kunststof speeltoestellen, picknicktafels en parkmeubilair. Het betreft een breed assortiment van producten variërend van picknicktafels tot kruiptunnels. Een groot gedeelte hiervan wordt vervaardigd uit hoogwaardig gerecycled HDPE en via extrusie en coextrusie vormgegeven. De circulaire aard, hoge bestendigheid en lange levensduur maken ze erg populair op schoolpleinen, speelplaatsen, campings en kinderdagverblijven.

Gebruikte materialen

Door zeer selectief te zijn in het type recycling kunststof en de bijhorende afvalstromen is het mogelijk geweest een hoogwaardig en duurzaam product te realiseren dat door-en-door gekleurd kan worden. Door de hoge zuiverheid van het HDPE-materiaal behoeft het minder onderhoud en heeft het een zeer lange theoretische levensduur. Daarnaast is het materiaal goed grondig te reinigen, zeker belangrijk als hygiëne een grote rol speelt, en na gebruik natuurlijk weer volledig recyclebaar.

Voordelen kunststof speeltoestellen & parkmeubels:

  • Lange levensduur
  • Minder onderhoudskosten
  • Makkelijk snel te maken
  • Simpele montage
  • Hufterproof
  • Verven of beitsen niet nodig

Verankering

Onze speeltoestellen en zitmeubels zijn geschikt voor zowel residentiele als publieke toepassingen, voor de openbare ruimte is het namelijk verplicht zit- of speelobjecten te verankeren. Op aanvraag kunnen wij deze verankering beugels inclusief instructies meeleveren. Onze veertoestellen moeten in beton worden gestort.

Over Fiberplast Circulair

Fiberplast Circulair levert al meer dan decennium innovatie en circulaire oplossingen aan een groot scala van bedrijven in diverse sectoren. Wij hebben over de jaren heen al een groot aantal organisaties in Nederland en België mogen voorzien van duurzame, veilige en onderhoudsarme speeltoestellen en zitmeubels. Een deel hiervan is op onze website te bezichtigen. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij hebben een wereld aan kennis en ervaring in huis. Wij reageren vaak binnen een werkdag en kunnen veel ten aanzien van maatwerk.