Royal Grass® Lush: weelderig kunstgras

Royal Grass® Lush is het derde type kunstgras uit het Royal Grass®-assortiment dat gebruikmaakt van de ReaDY technologie. 

Royal Grass® Lush: weelderig kunstgras

Deze innovatieve ReaDY techniek zette enkele jaren geleden de kunstgraswereld op zijn kop. Tot voor kort stonden de vezels bij kunstgras namelijk allemaal dezelfde kant op, wat de grasmat een erg onnatuurlijke aanblik gaf. Bij de ReaDY®-technologie hebben alle grassprieten voor het eerst een natuurlijke eigen groeirichting. De techniek werd voor het eerst gebruikt voor Royal Grass® Sense en vervolgens voor Royal Grass® Wave. Na de ongekend succesvolle introductie van deze modellen wordt de collectie nu verder uitgebreid met Royal Grass® Lush.

Schoonheid en gebruiksgemak gaan bij Royal Grass® Lush hand in hand. Net als alle andere kunstgrassen van Royal Grass® is ook deze Royal Grass® Lush van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor kunt u het kunstgras intensief betreden, zonder dat de grasmat hier hinder van ondervindt. Kinderen kunnen er dan ook zonder problemen op spelen. Ook is het kunstgras geschikt voor huisdieren. De vezels zijn uiterst veerkrachtig, behouden hun kleur en zijn zeer slijtvast. Het kunstgras vergt nagenoeg geen onderhoud en ligt er onder alle weersomstandigheden prachtig bij.

Kenmerken Royal Grass® Lush


Een van de belangrijkste kenmerken van Royal Grass® Lush is de weelderige uitstraling waar dit model zijn naam aan te danken heeft. Doordat de vezels iets dichter op elkaar staan dan gebruikelijk, oogt dit kunstgras extra vol. De kunstgrasvezels hebben een lengte van 42 millimeter en zijn daarmee iets minder lang dan de sprieten van Royal Grass® Sense, maar langer dan Royal Grass® Wave. Royal Grass® Lush vult precies het gat op tussen beide grassoorten. Hierdoor ziet deze nieuwe grasmat er iets minder wild uit. Doordat sommige vezels zijn voorzien van een warme geelbruine tint krijgt het gras aan prettige nazomerse uitstraling.