Partner

Kunstgrasland

Kunstgrasland biedt je een compleet pakket. Van advies over de voor jouw meest geschikte keuze tot de daadwerkelijke plaatsing en praktische onderhoudstips. Vanwege de brede kennis en door gebruik te maken van gespecialiseerde partners, kunnen zij optimale service en kwaliteit garanderen. Zij hebben bovendien bijna alles op voorraad en je kunt jouw gras desgewenst dus direct meenemen. Je kunt ook eenvoudig online bestellen, simpel en veilig!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht kunstgrasland.eu

Kunstgrasland

Wij bieden kunstgras aan voor diverse doeleinden, speelgazon, speelveld, siertuin, hockey, sport en spel, multisport. Net wat u wilt. Wil het gras niet groeien op plekken waar geen zon staat, heeft u veel last van mos of bent u het onderhoud moe? Zoekt u kunstgras voor op balkon, of als rand om het zwembad of als terras in uw tuin. Door onze jarenlange ervaring in ons vakgebied kunnen wij u adviseren over het gras dat het beste aansluit op de wensen die u koestert.

Kwaliteit en garantie

Bij Kunstgrasland staan we en gaan we voor kwaliteit. Al onze producten voldoen gegarandeerd aan de Europese kwaliteitsnormen. Ons kunstgras kan worden gerecycled en krijgt u 3-15 jaar garantie op kleurechtheid, zo bent u verzekerd van een zorgeloos gazon.

Voordelen

Minimaal onderhoud is het grootste voordeel van kunstgras en de kunstgras prijs begint vanaf circa acht euro per vierkante meter. U kunt uw tijd voortaan ergens anders aan besteden. Het kunstgras van tegenwoordig heeft een natuurlijke uitstraling. Het plaatsen van ons kunstgras geeft een uniek karakter aan uw tuin of terras, ed.

Kijk meteen even voor onze actuele aanbiedingen op de website

Meer lezen over
'Kunstgrasland'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.