Partner

Royal Grass Kunstgras

Royal Grass staat voor perfectie. Of het nu gaat om de kwaliteit van de producten, de kennis van de specialisten of de manier waarop wordt geprobeerd het kunstgras te verbeteren: iedere dag streeft men bij Royal Grass naar kunstgras van de beste kwaliteit. Royal Grass kunstgras is dan ook stevig, milieuvriendelijk en tegelijkertijd het meeste natuurlijke kunstgras op de markt.

Kunstgras tuin

Elke dag zorgeloos genieten met een kunstgras tuin van Royal Grass, dat is wel het allergrootste voordeel. Praktisch onderhoudsvrij en duurzaam.

Natuurgetrouw kunstgras voor uw tuin

Royal Grass biedt diverse hoogwaardige kunstgrassen die speciaal ontworpen zijn voor tuinaanleg en andere particuliere toepassingen. Het kunstgras van tegenwoordig ziet er mooi uit en is ‘net echt’! Kunstgras kunt u met een gerust hart in uw tuin aanleggen zonder dat u bang hoeft te zijn dat het u gaat vervelen. Buiten dat uw gazon er met Royal Grass als echt uitziet heeft het tal van pluspunten. Kunstgras in tuin is makkelijk schoon te houden, vraagt weinig verzorging en kan altijd en overal aangelegd worde

Nog niet eerder zag kunstgras er zó natuurlijk uit

Heeft u eerder kunstgras overwogen, maar was het ‘toch-nog-iets-te-nep’ argument wat u weerhield van de overstap? Sense rekent af met de vooroordelen die bestaan over het uiterlijk van kunstgras. Sense is de nieuwste telg in de Royal Grass familie: een prachtige, zachte en natuurgetrouwe kwaliteit. Eén ding is zeker: Royal Grass Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is, maar kunstgras!

Meer lezen over
'Kunstgras tuin'?

meer van deze professional

Architect kiest kunstgras

Architect kiest voor Royal Grass XL, een schitterend ku...

Verticale tuinen

Gebrek aan groenvoorzieningen kan een negatieve invloed...

Zwembad op kunstgras, kan dat?

Wat is er fijner dan op een zonovergoten, warme dag de ...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.