Kunstgras tuin

Elke dag zorgeloos genieten met een kunstgras tuin van Royal Grass, dat is wel het allergrootste voordeel. Praktisch onderhoudsvrij en duurzaam.

Natuurgetrouw kunstgras voor uw tuin

Royal Grass biedt diverse hoogwaardige kunstgrassen die speciaal ontworpen zijn voor tuinaanleg en andere particuliere toepassingen. Het kunstgras van tegenwoordig ziet er mooi uit en is ‘net echt’! Kunstgras kunt u met een gerust hart in uw tuin aanleggen zonder dat u bang hoeft te zijn dat het u gaat vervelen. Buiten dat uw gazon er met Royal Grass als echt uitziet heeft het tal van pluspunten. Kunstgras in tuin is makkelijk schoon te houden, vraagt weinig verzorging en kan altijd en overal aangelegd worde

Nog niet eerder zag kunstgras er zó natuurlijk uit

Heeft u eerder kunstgras overwogen, maar was het ‘toch-nog-iets-te-nep’ argument wat u weerhield van de overstap? Sense rekent af met de vooroordelen die bestaan over het uiterlijk van kunstgras. Sense is de nieuwste telg in de Royal Grass familie: een prachtige, zachte en natuurgetrouwe kwaliteit. Eén ding is zeker: Royal Grass Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is, maar kunstgras!