Partner

Kunstgrasland

Kunstgrasland biedt je een compleet pakket. Van advies over de voor jouw meest geschikte keuze tot de daadwerkelijke plaatsing en praktische onderhoudstips. Vanwege de brede kennis en door gebruik te maken van gespecialiseerde partners, kunnen zij optimale service en kwaliteit garanderen. Zij hebben bovendien bijna alles op voorraad en je kunt jouw gras desgewenst dus direct meenemen. Je kunt ook eenvoudig online bestellen, simpel en veilig!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht kunstgrasland.eu

Kunstgras prijzen

Wij bieden je kunstgras voor diverse doeleinden en bij Kunstgrasland kun je perfecte kunstgras prijzen krijgen. Zo kun je het gras plaatsen op plekken waar om bepaalde redenen geen echt gras groeit.  

Toepassingen

Kunstgras is ook geschikt voor op een balkon, als rand om het zwembad of als terras in uw tuin. Door ons vakgebied kunnen wij u adviseren over het gras dat het beste aansluit op de wensen die u koestert.
Aantrekkelijk geprijsd

 

Kwaliteit en garantie

Al onze producten voldoen gegarandeerd aan de Europese kwaliteitsnormen en Kunstgrasland staat voor kwaliteit. Dat betekent dat onze kunstgrasproducten veilig zijn voor milieu. Mens en dier. Bovendien kunnen ze eenvoudig worden gerecycled.

Happy gras

Kies voor een merk als je voor kunstgras gaat, voor jou de garantie dat je kwaliteit koopt en mocht er onverhoopt iets fout gaan wordt alles snel opgelost! Happy gras heeft een complete collectie met de nieuwste en mooiste kwaliteiten. Allemaal van Europese bodem en veilig voor mens en dier!

Informatie

Voor informatie kun je de helpdesk bellen: +31 (0)492- 319 782

Of bezoek onze showroom en showtuin die het hele jaar te bezoeken zijn gedurende onze openingstijden

Kunstgrasland.nl

Beekerheide 28

5741 HC Beek en Donk

Meer lezen over
'Kunstgras prijzen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.