Happy gras Ultra serie

De Happy gras Ultra-collectie is perfect voor een tuin of kunstgras balkon. Deze kunstgras collectie is dan ook niet of nauwelijks van echt te onderscheiden. Er is gebruik gemaakt van UV- en chloorbestendig garens en ze hebben een zeer hoge smelttemperatuur, waardoor de sterkte en veerkracht verder toeneemt. Happy gras Ultra serie is bestand tegen zeer intensieve belasting, maar voelt natuurlijk comfortabel aan.

Happy gras collectie

Alle hoofddistributeur van Happy gras heeft Kunstgrasland de complete collectie Happy gras in haar assortiment. Het leggen van kunstgras kunt u ook door ons laten verzorgen. Dé garantie dat u het beste resultaat krijgt en jarenlang kunt genieten van een mooi gazon. U houdt tijd over voor de dingen die het leven echt de moeite waard maken.

Kunstgrasklassen

Om het u zo makkelijk te maken is de collectie onderverdeeld in een viertal klassen. Budget, Basic, Solid en Ultra. De Budget-serie geschikt iedereen die op zoek zijn naar een koopje. De Ultra serie daarentegen is het mooiste onder de zon en dankzij de eigenschappen en uitstraling mag het ook eigenlijk geen kunstgras genoemd worden.

Kunstgras kwaliteiten

Kunstgrasland geeft richting aan uw zoektocht naar kunstgras. Wij weten wat u koopt, waardoor u kunt kopen zonder spijt! U weet bij Kunstgrasland altijd waar u aan toe bent en onze grasmatten voldoen gegarandeerd aan de Europese kwaliteitsnormen. Vooraf worden alle kwaliteiten getest en u krijgt adviezen die afgestemd zijn op uw situatie.

Kunstgras showtuin en showroom

Breng een bezoek aan ons bedrijf in Beek en Donk bij Eindhoven. Kunstgrasland is het gehele jaar vrijwel dagelijks geopend. In onze kunstgras showroom en showtuin kunt u alle kunstgras kwaliteiten bekijken en kunt u zien hoe natuurlijk kunstgras overkomt.

Laat u inspireren op www.kunstgrasland.eu of in onze showtuin.

Kijk hier voor meer informatie over de Happy gras Ultra Serie

Of neem rechtstreeks contact met ons op:

Kunstgrasland

Beekerheide 28
5741 HC Beek en Donk
T. 0492 - 31 97 82
www.kunstgrasland.eu

Kunstgras leggen

Kunstgras kopen

Meer van Kunstgrasland Bekijk alle