array(1) { ["path"]=> string(42) "www.kunstgrasland.eu/kunstgras-particulier" }
Partner

Kunstgrasland

Kunstgrasland biedt je een compleet pakket. Van advies over de voor jouw meest geschikte keuze tot de daadwerkelijke plaatsing en praktische onderhoudstips. Vanwege de brede kennis en door gebruik te maken van gespecialiseerde partners, kunnen zij optimale service en kwaliteit garanderen. Zij hebben bovendien bijna alles op voorraad en je kunt jouw gras desgewenst dus direct meenemen. Je kunt ook eenvoudig online bestellen, simpel en veilig!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Kunstgrasland

Happy gras Solid serie

Een keuze uit de Happy gras Solid serie staat garant voor een kunstgras gazon met een natuurgetrouwe uitstraling. De speciale opbouw met een rootzone (moslaag) geeft een natuurlijke uitstraling aan het kunstgras gazon. Door de sterke kunstgrasvezels kunnen de Happy gras Solid-kwaliteiten tegen een stootje en zijn ze intensiever te gebruiken. Bij de productie ervan is er alles aan gedaan om een zo realistisch mogelijke uitstraling van het kunstgras te bereiken.

Natuurlijk kunstgras!

Nauwelijks van echt te onderscheiden en heel onderhoudsvriendelijk, de nieuwe generatie is zeer realistisch. Kunstgrasland biedt een complete collectie kunstgras, veilig voor mens en dier en we kunnen de aanleg ook voor je verzorgen. Zo heb je altijd het beste resultaat en kun je zorgeloos genieten van een mooi gazon.

Elk budget

Afhankelijk van je budget hebben wij in elke prijsklasse de “beste koop”. Voor ieder budget en toepassing heeft Kunstgrasland een oplossing. De collectie is onderverdeeld in een viertal klassen. Budget, Basic, Solid en Ultra. Zo is de Budget-serie geschikt als voordelige groene grasmat. De Ultra is het beste en mooiste onder de zon.

Bij Kunstgrasland

Kopen zonder zorgen doe je bij Kunstgrasland, want we laten je door de bomen het bos weer zien. Je weet waar je aan toe bent en wat je koopt. Alle producten voldoen gegarandeerd aan de Europese kwaliteitsnormen en ze kunnen eenvoudig gerecycled worden. Wij testen vooraf alle kwaliteiten kunstgras, voordat we ze te koop aanbieden. Je krijgt een advies dat afgestemd is op jouw situatie. 


Breng een bezoek aan de unieke showtuin van Kunstgrasland in Beek en Donk bij Eindhoven. Daar kun je alle kunstgras kwaliteiten bekijken.

Laat u inspireren op kunstgrasland.eu of in onze showtuin.

Kijk hier voor meer informatie over de Happy gras Solid Serie

 Of neem rechtstreeks contact met ons op via:

Kunstgrasland
Beekerheide 28
5741 HC Beek en Donk
T. 0492 - 31 97 82
www.kunstgrasland.eu

Kunstgras leggen

Kunstgras kopen

Meer lezen over
'Happy gras Solid serie'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.