Kunstgrasland

Partner

Happy gras Basic serie

Kunstgrasland heeft een collectie kunstgrassoorten die uniek is en waar de natuur jaloers op kan zijn. Ons kunstgras is veilig voor mens en dier, desgewenst kunnen we de aanleg ook voor u verzorgen.

Geen zin meer in grasmaaien en onkruid verdelgen…

Wellicht is kunstgras dan voor u het overwegen waard, want u kunt uw kostbare tijd toch wel beter besteden! Kunstgras is niet alleen erg onderhoudsvriendelijk, maar de nieuwe generatie kunstgrassen is bovendien nauwelijks meer van echt te onderscheiden.

Tijd voor een nieuw gazon

Als het gazon het steeds af laten weten door een slechte bodemgesteldheid, door te veel schaduw plekken of door te intensief gebruik kies dan voor kunstgras. Kopzorgen door achterstallig onderhoud, mos, paardenbloemen, insecten plagen…? Het behoort straks allemaal tot het verleden. Met kunstgras weet u zeker dat u het beste resultaat krijgt en jarenlang kunt genieten van een mooi en zorgeloos gazon. En houdt u tijd over voor de dingen die het leven echt de moeite waard maken.

Kunstgrassoorten

Om het de klant makkelijk te maken is de collectie verdeeld in een vier klassen. Budget, Basic, Solid en Ultra. Voor ieder budget en toepassing heeft Kunstgrasland een oplossing De Budget-serie is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een voordelig gazon. De Ultra serie is het mooiste onder de kunstgraskwaliteiten en mag het ook eigenlijk geen kunstgras genoemd worden vanwege de zeer natuurgetrouwe uitstraling.

Kunstgrasland... Duidelijk over kunstgras!

Wij laten u bij Kunstgrasland door de bomen het bos weer zien. U weet waar u aan toe bent, wat u koopt en voor welke toepassing ons gras geschikt is. Wij testen vooraf alle kwaliteiten voordat we ze te koop aanbieden en krijgt u advies dat afgestemd is op uw situatie. Zo kunt u jarenlang genieten van een mooi groen gazon.


Alle producten kunnen eenvoudig gerecycled worden en voldoen gegarandeerd aan de Europese kwaliteitsnormen.

Persoonlijk advies

Breng een bezoek aan de unieke showtuin van Kunstgrasland in Beek en Donk bij Eindhoven. Daar kunt u alle kunstgras kwaliteiten bekijken en zien hoe natuurlijk kunstgras overkomt.

Laat u inspireren op kunstgrasland.eu of in onze showtuin.

Kijk hier voor meer informatie over de Happy gras Basic Serie

Of neem rechtstreeks contact op met:

Kunstgrasland
Beekerheide 28
5741 HC Beek en Donk
T. 0492 - 31 97 82
www.kunstgrasland.eu

Kunstgras leggen

Kunstgras kopen

MEER VAN DIT BEDRIJF