Grassysteem

Kunstgras verovert de natuur rond huis en tuin. Steeds meer mensen gaan de voordelen zien van kunstgras en zelfs echte natuurliefhebbers kiezen voor een kunstgazon.

 

Productinformatie

Fivestar Grass is hét kwaliteitsmerk van een nieuwe generatie. Het Fivestar Grass grassysteem is in verschillende varianten leverbaar: Windsor Lawn, Twickel, Tudor (infill-kwaliteiten) geschikt voor in de tuin en Stonefield (non-infill) is tevens geschikt op plekken waar geen infill materiaal gewenst is zoals het balkon, terras of zwembad. Al deze kwaliteiten zijn nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Stuk voor stuk voldoen deze uiteenlopende soorten kunstgras aan alle wensen van de tuinliefhebber die weet wat genieten is.

 

De innovatie binnen de branche heeft ook niet stil gestaan. Dit is te merken aan de kwaliteit en de natuurgetrouwheid van Fivestargrass. In de afgelopen jaren heeft Fivestar Grass verschillende nieuwe producten ontwikkeld en geproduceerd. Fivestar Grass is continu bezig met het testen van nieuwe toepassingsmogelijkheden. Daarnaast staan zij ook nog eens aan de basis van kunstgrasontwikkelingen voor landscaping.