array(2) { ["path"]=> string(69) "www.etan-international.nl/producten/trampoline-accessoires/inbouwkit/" ["query"]=> string(71) "utm_source=WonenNL&utm_medium=Advertorial&utm_campaign=productplaatsing" }
Partner

Etan-international

Etan is opgericht in 1988 en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de grotere spelers op de Europese markt. Het bedrijf staat dan ook bekend als een specialist in de markt. Haar ruime ervaring en goede vakkennis zorgt ervoor dat je gefietst bent van de beste service.

Bedrijfsoverzicht Etan-international

Trampoline Inbouwkit

Graaf je trampoline mooi en netjes in met een trampoline inbouwkit van Etan.

Graaf je trampoline netjes in met een inbouwkit van Etan

De trampoline inbouwkit van Etan bestaat uit een aantal kunststof platen die je rondom aan het frame van de trampoline monteert. Op die manier werk je de trampoline netjes af. Speelgoed kan hierdoor niet meer onder de trampoline belanden en huisdieren kunnen er niet meer onder kruipen. Tevens voorkom je met een inbouwkit dat de randen van de kuil in kunnen zakken.

Hoe graaf je je trampoline in met een inbouwkit?

De inbouwkit kun je met de bijgeleverde zelfborende schroeven bevestigen aan het frame van de trampoline. Je graaft je trampoline met een inbouwkit als volgt in:

1. bouw de trampoline op zoals beschreven in de handleiding;

2. zet de trampoline in de kuil;

3. plaats een kunststof plaat van de inbouwkit tegen de toprail;

4. schroef de plaat vast aan de toprail en herhaal dit met de andere platen totdat je de platen helemaal rond de trampoline hebt bevestigd;

5. monteer het randkussen;

6. vul de overgebleven ruimte rondom de trampoline tot het maaiveld op met zand.

 

Bekijk inbouwkits op de website van Etan.

Meer lezen over
'Trampoline Inbouwkit'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.