Zwemmen, Springen en Zandkastelen in stijl

13 Juni 2010

Nieuw: de Starline Junior nu online te koop bij Waterstijl.


Waterstijl biedt nu een Zwembad, Trampoline en Zandbak in 1. Het hele jaar door genieten voor uw kind. Met de Starline Junior maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw tuin.

Zwemmen 
Wat is er nu mooier voor een kind om zich lekker uit te kunnen leven in zijn eigen zwembad. Heerlijk voor in de zomermaanden een kinderbad van vinylester met een diameter van 2,5 meter en een diepte van 50 cm. Voorzien van een zitbankje dat tevens kan worden gebruikt als trapje. Het bad is bovengronds te plaatsen maar kan moeiteloos in de tuin worden geïntegreerd.

Springen
Wilt uw kind zich helemaal uitleven dan kan het zwembad in een mum van tijd worden omgetoverd tot een heuse trampoline. Optioneel kan een veiligheidsnet worden geleverd.

Zandkastelen
In de maanden dat het te koel is om te zwemmen kan het water in de Junior worden vervangen door speelzand en kan uw kind helemaal opgaan in het bouwen van zandkastelen. Uiteraard is een vinylester deksel leverbaar voor optimale bescherming en veiligheid.

De Junior biedt kinderen en/of kleinkinderen het hele jaar door speelplezier en is nu exclusief verkrijgbaar bij Waterstijl. Uiteraard ook online via de webshop op www.waterstijl.nl.

De Junior is leverbaar vanaf € 999,- incl btw.
Nieuw : de Starline Junior nu online te koop.

Publicatiedatum: 14 juni 2011
Meer informatie: www.waterstijl.nl

AANBEVOLEN

Waterontharder kopen

Weg met de kalk aanslag in uw douche, keuken en ba...

Bouwkundig zwembad

Heerlijk genieten in eigen tuin met een privé zwe...

Style by RivieraPool:

Modena en Ancona - twee verschillende modellen epo...

Zwembad in de tuin

Het is gewoon vakantie vieren in je eigen achtertu...
Advertentie