Partner

Doevendans Eurofarmtoys

Doevendans Eurofarmtoys voor trampolines, skelters, traptractors en landbouwminiaturen van oa. Siku Bruder Britains Ertl Ros Cat Joal Norscot Claas Schuco Universal-Hobbies voor kinderen en verzamelaars, in schaal variaties van o.a. 1/160; 1/87; 1/50; 1/43; 1/32; 1/16; 1/8 in diverse kwaliteiten en prijzen. Snelle leveringen, bijna alles uit voorraad.

Voor jong en oud, speelgoed tot zeldzame precisiemodellen, breed assortiment

Openingstijden winkel: op afspraak

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht eurofarmtoys.com

Eurojumper trampoline

De Eurojumper is een extra degelijke Europese trampoline. De trampoline heeft een zeer zwaar frame van verzinkte stalen buizen, een springmat van waterdoorlatend geweven permatron en zwaar verzinkte veren. Een breed randkussen dekt deze veren af.

Kortom, Eurojumper staat voor plezier en sport voor jong en oud!

Eurojumper

Het randkussen is leverbaar in meerdere kleuren en houdt bovendien geen water vast, waardoor de trampoline ook in de winter buiten kan blijven staan. Verder is er een keuze tussen een standaard randkussen en tegen een kleine meerprijs een kussen met een extra glanslaag voor een betere kleurvastheid.

Het randkussen wordt bevestigd door middel van kogelbevestiging. Verder bevinden zich onder het kussen stormbanden om het randkussen onder alle weersomstandigheden op zijn plaats te houden.

Het beperkte aantal framedelen resulteert in een stugger en stabieler frame, waarbij de belasting van de poten aanzienlijk minder is. De trampoline is met behulp van korte poten eenvoudig in te graven voor extra veiligheid.

Het grote aantal veren zorgt voor een goede verdeling van het gewicht. Deze veren zijn dubbelconisch en zwaar gegalvaniseerd.

De Eurojumper is gedemonteerd gemakkelijk te vervoeren. De afmeting van de doos is 1.80 x 0.60 x 0.20 m., dit is exclusief het randkussen.

De grotere trampolines zijn (met logboek) goedgekeurd voor gebruik in speeltuinen, volgens de voorwaarden van het AIB-Vincotte.

Meer lezen over
'Eurojumper trampoline'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.