Ziggy Grill

de ZIGGY GRILL is een zeer complete gas bbq met compacte afmetingen. Uitermate geschikt voor op het balkon, dakterras, camping of tuin.

Ziggy Grill by Dolcevita

De ZIGGY GRILL is een zeer complete gas bbq met compacte afmetingen. Uitermate geschikt voor op het balkon, dakterras, camping of gewoon in de tuin. De ZIGGY GRILL heeft een handige trolley met opklapbare werkbladen, bespaart ruimte bij het opbergen. De trolley kan eenvoudig losgekoppeld worden zodat de ZIGGY GRILL ook als tafelmodel gebruikt kan worden. Te verkrijgen in het stoere Gunmetal Grey of het frisse Chili Red. De ZIGGY GRILL is vervaardigd uit duurzame materialen en heeft de kwaliteit die men van Dolcevita gewend is.

Kleine alleskunner

De ZIGGY GRILL heeft een solide deksel en behuizing van sterk giet aluminium, 2 RVS 304 branders onafhankelijk van elkaar te gebruiken d.m.v. 2 traploos instelbare gasknoppen met geïntegreerde Pïezo ontsteking! De ZIGGY GRILL heeft 2 grote inklapbare werkbladen, ingeklapt ruimte besparend bij het opbergen en kan geleverd worden met een handige trolley die zeer eenvoudig is los te koppelen, de ZIGGY GRILL kan hierdoor ook als tafelmodel gebruikt worden.

Standaard 5 jaar garantie op deksel en behuizing

Nu met 40% korting

Kijk snel op onze website voor deze top bbq!

Profielfoto van 4outside
4outside
Boetse Molen 14, 4651 CN Steenbergen