Nieuwe Boretti Barbecues 2017

De nieuwste collectie Boretti barbecues voor Tuinmeubelland 2017! Het mooie Italiaanse merk Boretti heeft weer een fantastische selectie top barbecues.

Collectie 2017 Boretti barbecues

Zoek je een heerlijke, luxe barbecue in Italiaanse stijl? Dan is het goed om de nieuwe collectie van het prachtige merk Boretti eens goed te bekijken. De stijlvolle buitenkeukens van Boretti zijn te verkrijgen in gas- als houtskool variant. Met een gasbarbecue biedt het gemak omdat je meteen kan beginnen met barbecueën en is bovendien gezonder dan houtkool. Daarnaast heb je met een houtkoolbarbecue de authentieke houtskool smaak die door velen erg word gewaardeerd. 

De Boretti barbecue collectie van 2017

De Boretti barbecue selectie van 2017 bestaat uit een aantal bekende producten en een paar prachtige nieuwkomers: 

Boretti bbq voordeelpakketten

Tuinmeubelland werkt veel met handige voordeelpakketten. Denk aan een combinatie tussen een luxe gas barbecue in combinatie met een gasdrukregelaar en een hoes. Veel klanten willen de setjes toch al compleet bestellen en hoe praktisch en voordelig is het dan als daar een mooi voordeelpakketje van wordt gemaakt. Meer weten? Kijk snel op Tuinmeubelland.nl bij de Boretti barbecues!