Keramische pizza-oven

De keramische Pizza-oven, tevens te gebruiken als BBQ en Rookoven

Keramische pizza-oven / BBQ / Rookoven

De keramische pizza-oven is tevens te gebruiken als BBQ en rookoven. Een oven waarmee u op een gemakkelijke en gezellige manier voor familie en vrienden heerlijke pizza’s bakt met een authentieke steenoven bodem. Het geheim zit in het materiaal van de oven waardoor de oven ruim 300 graden wordt. Deze hitte in combinatie met de poreuze pizzasteen, geeft u dé heerlijke knapperige pizzabodem met sappige toppings.

Net als de Zuid Afrikaanse Braai is dit pizzabakken op houtskool in Zuid Afrika echt populair geworden en “baie” lekker. Kortom, de Afrikaanse pizzaoven garandeert gezelligheid, sfeer en genieten en zal zeker een blijvende indruk bij uw gasten achterlaten.

Voordelen keramische pizza-oven

- Je stookt op houtskool
- De oven is binnen 20 minuten heet en klaar voor gebruik
- De oven behaalt een temperatuur van ruim 300 graden. Dit in combinatie met de poreuze pizzasteen is het geheim voor de lekkerste krokante traditionele pizzabodem.
- Je kunt makkelijk 2,5 uur bakken.
- Iedereen kan zijn eigen pizza (-slice) maken.
- Zeer leuk voor kinderen. Denk aan leuke vormen met deeg, maar ook creatieve toppings zoals chocoladepasta, marshmellows en smarties.

- Perfect om zalm, kip of forel te roken

- Zonder steen en met rooster is dit een zeer functionele braai. Door de hitte in de deksel en de pot kunnen grote stukken vlees of vis langzaam gegaard worden.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.africanflame.nl