Geniet van zorgeloze avonden in de tuin met deze tafelgrill

Samen met je geliefde(n), familie of vrienden aan tafel? Een fantastische maaltijd bereiden is heel eenvoudig met deze mooie Tabl'O kookeenheid van OFYR.

Om van te watertanden...

Ga buiten aan de slag met kokosbriketten en snuif de verrukkelijke geuren op van groente-, vlees- of visgerechten.

Extra lang tafelplezier

De stijlvolle tafelgrill heeft een diameter van ø 40 cm en ligt op een hitte-resistent bord. De TABL'O werkt op kokosbriketten. Deze briketten blijven lang heet voor extra lang tafelplezier.

Er wordt een fire-starter bijgeleverd om de briketten makkelijk aan te krijgen.
De TABL'O zit verpakt in een makkelijke meeneem en opberg verpakking.
Je kan de TABL'O hierdoor ook makkelijk meenemen op vakantie.

Binnen 15 minuten aan de slag

Een van de grote voordelen van de OFYR TABL'O is dat deze snel op temperatuur is. Gebruik de dubbelwandige OFYR Quick Starter die wordt meegeleverd bij aanschaf van OFYR TABL’O en je kunt binnen 15 minuten aan de slag. Meer tijd om heel veel lekkers te bereiden!

Minder rookontwikkeling, stankoverlast en afval

De kokosbriketten van OFYR zijn ideaal voor TABL'O. Deze bijzonder efficiënte briketten geven veel hitte af, ze branden lang (2-3 uur) en zorgen voor minder rookontwikkeling, stankoverlast en afval.

Ze zijn compact en 100% duurzaam, gemaakt van het restafval van kokosnoten.
In combinatie met de OFYR Quick Starter is TABL’O in een mum van tijd klaar voor gebruik.

Pas de warmte volledig naar wens aan met The Tool

OFYR TABL'O is bovendien uitgerust met The Tool, waarmee de luchtcirculatie kan worden geregeld. De ventilatieopeningen kunnen worden geopend of gesloten door aan de binnenste container te draaien. Zo kan de warmte volledig naar wens worden aangepast. The Tool kan daarnaast worden gebruikt om de kookplaat te verplaatsen. Dat is pas een handig hulpmiddel!