Partner

De Zonweringzaak

In de winkel van De Zonweringzaak vindt u al meer dan 25 jaar alles op het gebied van binnen en buiten zonwering. Ook kunt u in de winkel natuurlijk terecht voor raamdecoratie en eventuele onderdelen voor uw bestaande zonwering.

Bedrijfsoverzicht dezonweringzaak.nl

Fossato markies

Als u een praktische zonwering zoekt die tevens een nostalgische uitstraling aan uw woning of winkelpand geeft, dan is de markies een uitkomst voor u.

Fossato markiezen

Markiezen verfraaien klassieke alsmede moderne panden en zijn daarnaast zeer effectief tegen bijvoorbeeld zijzon.
Er zijn verschillende typen markiezen (standaard, klapmodel en petmodel) en ze zijn zowel in hout als in aluminium te verkrijgen. Tevens kunt u uw markies van tekst voorzien, waardoor deze als reclamedrager kan dienen van uw winkelpand.
Voor een markies kunt u een doek keuze maken uit de doekencollectie van Dickson of Swela.

Ons Fossato markies is een exclusief en duurzaam markies. Het frame bestaat uit grenen hout. De kappen van de Fossato worden gemaakt van red-cedar hout. Beide houtsoorten worden met de hand gegrond en tweemaal afgeschilderd. Dit markies is bijzonder geschikt voor grote en afwijkende modellen. Breedtes zijn mogelijk tot 8 meter en een uitval van 1,70 meter. Wordt standaard voorzien van een elektrische bediening van Somfy inclusief vaste draaischakelaar. Optioneel kunt u kiezen voor draadloze bediening van Somfy in combinatie met een handzender.

Meer lezen over
'Fossato markies'?

meer van deze professional

Roma Zipscreens

De Zonweringzaak is leverancier van het stijlvolle zips...

Brustor knikarmscherm

Een knikarmscherm/ terrasscherm is er in verschillend...

Jasno Shutters

Bent u ook al in de ban van shutters?

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.