Cloud Controller watercomputer

Altijd en overal volledige controle over de bewatering van uw tuin

Altijd en overal volledige controle over de bewatering van uw tuin waar ter wereld u ook bent. Alles wat u nodig heeft is een internetverbinding en de speciale (gratis) Hozelock Cloud controller app beschikbaar in de Nederlandse taal.

De cloud Controller is een watercomputer die werkt op zowel Apple als android toestellen waarmee u via de mobiele telefoon of een bijvoorbeeld een Ipad de bewatering van uw tuin kunt regelen. Met de app kunt u niewe programma's maken, programma's instellen, stopzetten, pauzeren of wijzigen. De App toont zelfs de weerssituatie bij u thuis als u bijvoorbeeld op vakantie bent zodat u hierop kunt reageren als dat nodig is. 

Ook als u gewoon thuis bent kunt u de Cloud Controller via de App bedienen, u heeft echter ook de mogelijkheid om de watercomputer handmatig in te schakelen. Hiervoor beschikt de Controller over een "water now"functie waarmee u de bewatering direct voor 10, 30 of 60 minuten inschakelt. De timer is eveneens voorzien van een batterijindicator. 

De Cloud controller wordt compleet geleverd met een hub voor de verbinding tussen de watercomputer aan de kraan in de tuin en de router bij u thuis. U kunt het systeem eenvoudig uitbreiden met de beschikbare uitbreidingsset tot maximaal 4 modellen op 1 hub.