string(1) "a"

Houd buxus groen en vogels en bijen gezond

Buxus is terug van weggeweest. Kwekers durven het weer aan om buxus te planten en hij is weer volop verkrijgbaar bij tuincentra.

04 Maart 2022

Dat is mede te danken aan Pireco Buxus Vitaal dat 100% natuurlijk is en buxus groen en gezond houdt. Ook de vogels en bijen in je tuin blijven gezond.

Pireco Buxus Vitaal is speciaal ontwikkeld voor kwekers en nu ook verkrijgbaar voor de consument. Het is 100% natuurlijk en werkt zeer effectief. De buxus wordt ‘onsmakelijk’ gemaakt voor de rups van de buxusmot, waardoor deze de plant met rust laat. Zo krijg je een sterkere en gezondere buxus die evenwichtig groeit. Hierdoor is de buxus weerbaarder tegen toekomstige aanvallen van insecten zoals de buxusmot en ziektes zoals de buxusschimmel. Het product is veilig voor vogels, bijen en andere nuttige dieren.

100% natuurlijk

Een goed onderhouden buxus is een sieraad voor elke tuin. Ook vogels mogen er niet ontbreken. Het vermoeden dat vogels sterven na het eten van rupsen van de buxusmot bestaat al langer. Doordat de buxusmot veelal chemisch wordt bestreden en vogels de rupsen van deze mot eten, krijgen vogels dit gif ook binnen. Dit blijkt ook uit een kleinschalig onderzoek van het Centrum voor Landbouw en Milieu. Met Pireco Buxus Vitaal doet zich dit probleem niet voor. Het is 100% natuurlijk en vogelvriendelijk.

Meer informatie

Pireco Buxus Vitaal is verkrijgbaar in een flacon à 750 ml (Ready to use) € 10,95 en in een flacon à 1 liter (geconcentreerd) € 19,95. Informatie en webshop: www.pirecohuisentuin.nl

Reacties