string(1) "a"

E-Power voor de voorjaarsschoonmaak met WOLF-Garten e-multi-star™ systeem

Multifunctionele reinigingsborstel met twee extra opzetstukken voor het grondig en gemakkelijk schoonmaken van terras, vloer en tuin

19 Februari 2023

WOLF-Garten zet een volgende stap in de e-volutie van haar bekende multi-star® kliksysteem. Het klassieke systeem, bestaande uit een basissteel en tientallen opzetstukken voorde tuin, werd vorig jaar uitgebreid met een steel met geïntegreerde accu en vijf opzetstukken: het e-multi-star™-systeem. Hier voegtWOLF-Garten nu een reinigingsborstel op accu met twee extra opzetstukken aan toe. Deze maken het schoonmaken van vloeren, voegen en kanten super eenvoudig.

De elektrische reinigingsborstel is geschikt om het terras en stenen vloeren zowel droog als nat te reinigen. Op de borstel kunnen twee handige opzetstukken geklikt worden: een voegen-en onkruidkrabber of een kantensnijder.

Reinigingsborstel

De elektrische reinigingsborstel BR16eM zorgt voor een efficiënte reiniging van stenen en houten vloeren. Met een volle accu kan de krachtige borstel een terras of pad van 40m2 snel reinigen. Met een toerentaltot 845 t/min draait de borstel krachtig tegen de looprichting in, waardoor het vuil goed los komt. De kap beschermt u tegen vuil en opspattend water. Door de schuine borstelharen reinigt de borstel effectief tot aan de rand en behaalt zelfs op natte oppervlakkenuitstekende reinigingsresultaten.

Voegen- en onkruidkrabber

De voegen- en onkruidkrabber JB11eM is een accessoire, een opzetstuk dat op de reinigingsborstel kan worden geklikt. De stalen borstelharen draaien met een snelheid van maximaal 1160 t/min. Doorde lichte helling van de krabber en de afdekkap (incl. rubberen lip) kan tot aan muren of obstakels worden gewerkt. Hierdoor kunnen moeilijk bereikbare, smalle hoeken, kleine nissen en voegen worden gereinigd. Het wiel ondersteunt het evenwichtige gebruiken helpt voorkomen dat de motor de grond raakt. Voor gebruik op gevoeligere steensoorten is ook een nylon borstel als accessoire verkrijgbaar.

Kantensnijder

De kantensnijder ED16eM is een opzetstuk met een mes aan de buitenkant en een borstel aan de binnenkant. Zo wordt na het reinigen van de randen ook het aangrenzende oppervlak direct van het gesnedenmateriaal gereinigd. Het stalen mes heeft een werkdiameter van 160 mm en draait met een snelheid van maximaal 1160 t/min, evenals de borstel. Een afdekkap met rubberen lip helpt beschermen tegen vuil en afgesneden materiaal. Het ondersteunende wiel is ontworpenvoor een evenwichtig gebruik en helpt voorkomen dat het motorblok de grond raakt. Net als de voegen- en onkruidkrabber is de ED16eM kantensnijder alleen te gebruiken in combinatie met de motor van de BR16eM reinigingsborstel.

WOLF-Gartene-multi-star™ BR16eM elektrische reinigingsborstel€ 119,99.

WOLF-Gartene-multi-star™ JB11eM voegen en onkruidkrabber€ 37,99.

WOLF-Gartene-multi-star™ ED16eM kantensnijder€ 37,99.

Over e-multi-star™

Elektrificatie van tuingereedschappen is een van de grootste trends in de tuinbranche voor de komende jaren. De basis van het duurzame e-multi-star™-systeem is de aluminiumBS 140 eM-steel deze is 140 cm lang inclusief handgreep en weegt slechts 1 kilo. Aangedreven door een geïntegreerde accu met vijf 2,5 Ah lithium-ion cellen, heeft de 18V accu van deze basissteel een oplaadtijd van ongeveer 85 minuten. De muurbevestiging voorde BS 140eM-steel is tegelijkertijd de oplader: om op te laden wordt de steel eenvoudig in de muurbeugel gestoken, zodat de accu altijd volledig opgeladen blijft. De accu-steel is te combineren met de volgende accu-aangedreven gereedschappen: een gazontrimmer, heggenschaar, takkenschaar, grasschaar en een kettingzaag. En tevens met alle bestaande traditionele multi-star® gereedschappen. Handige accessoire is de D-greep, die het gebruik van alle e-multi-star™-producten nóg comfortabeler maakt.

Over WOLF-Garten®

WOLF-Garten®, merk van Stanley Black & Decker, is opgericht als ijzerwarenfabriek door August Wolf in 1922 en wordt tot op de dag van vandaag gekenmerkt door het voortdurend streven naarinnovatie. Het logo met de opvallende gele wolvenkop op een rode achtergrondstaat al generaties lang garant voor Duitse vakmanschap en kwaliteit.

Als totaalleverancier van tuingereedschap wordt WOLF-Garten®beschouwd als een van de grootste fabrikanten in de volledig assortiment-sector. Het uitgebreide productassortiment reikt van tuingereedschap, grasmaaiers, hakselaars en snoeischaren tot zaden en meststoffen. Meer informatie over de producten van WOLF-Garten®? Bezoek https://www.wolf-garten.com/nl

Reacties
Anderen bekeken ook