string(3) "tgi"

Ring Video Doorbell 3

Thuis of onderweg; je weet altijd wie er aanbelt met deze Ring Video Doorbell 3. Met extra beveiligingsfuncties voor je huis, waaronder verbeterde bewegingsdetectie en verbeterde wifi-verbinding. Oscar testte hem voor ons en koppelde hem tevens aan zijn Ring Alarm set.

Getest door:

Hier ga ik op letten

Ik ben heel benieuwd of het deze Ring Doorbell ook echt plug-and-play is en of het eenvoudig te installeren is.

Connectiviteit

Ik heb al de alarmset van Ring waardoor ik de Doorbell makkelijk kon toegevoegen. Je gebruikt eenvoudig de QR code om het apparaat op je Ring app toe te voegen. Vervolgends wordt er een unieke code naar je telefoon toegestuurd ter verificatie. Deze moet je invoeren om aan de slag te kunnen. Er wordt stapsgewijs uitgelegd wat te doen, heel overzichtelijk. Er zijn ook nog filmpjes om het duidelijker of overzichtelijker te krijgen.

Breedbeeld camera

Er zit een mooie breedbeeld camera op met duidelijk zicht, ook in de avond. Wat ik fijn vind, is de optie om dingen uit te zetten zoals bewegingsdetectie en bewegingsmelding. Alles staat duidelijk in icoontjes. Binnen de icoontjes staat wat je kan aanpassen, met tekst en uitleg. Heel duidelijk en overzichtelijk. Wat ik jammer vind is dat je 30 dagen opslag hebt. Na 30 dagen moet je een abonnement nemen voor opslag. Je zou eventueel een gratis versie aan kunnen bieden voor een paar dagen opslag.

Heel gebruiksvriendelijk

Het apparaat is heel gebruiksvriendelijk voor mensen die niet erg technisch zijn. Het is inderdaad bijna plug-and-play. Er is van plug tot schroeven nagedacht maar ook gezorgd voor extra opzetstukken om een ander hoek te krijgen om te kijken. Je merkt dat er echt is nagedacht zodat iedereen dit kan plaatsen en installeren.

Overal over nagedacht

Wat leuk is om te merken is dus echt dat er overal over nagedacht is. Is je draad tekort? Dan kun je eenvoudig de draden verlengen. Verder is er zelfs een waterpas meegeleverd om de Doorbell goed recht op te kunnen hangen! Deze kun je in je Ring zetten.

Conclusie

Van A tot Z overal is over nagedacht. Van ophangen, installeren en gebruikersgemak van de app. Ook de keuzemogelijkheid om wel of niet gebruik te maken van batterij of niet. Ik heb hem aangesloten op de bestaande draden van de oude deurbel. Was echt simpel. Het enige minpunt vind ik het abonnement die je na een maand zou moeten nemen voor opslag.

.....
Reacties