Partner

AVEK Slaapsystemen BV

AVEK is een Friese fabrikant van kwaliteitsbedden, opgericht in 1927 door grootvader Roelf Kok. Zijn motto 'Arbeid, Vlijt en Kwaliteit' is in de hedendaagse bedrijfsvoering nog altijd een belangrijk uitgangspunt. Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap maakt AVEK in Surhuisterveen hoogwaardige bedden en matrassen die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid.

Zodat je kunt genieten van een gezonde en bovenal ontspannende nachtrust. Met AVEK kies je voor een kwaliteitsbed dat met zorg gemaakt is, en waaraan je lang plezier zult beleven. Informatie over het uitgebreide assortiment boxsprings, matrassen, spiraalbedbodems en ruimtebesparende bedden kun je vinden op www.avek.nl.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht avek.nl

Wentelbed AVEK Twist

Het wentelbed Twist van AVEK is een praktisch ruimtebesparend bed, voorzien van een comfortabele dwarsgespannen Integra spiraal. Het bed kan horizontaal opgeklapt worden, en neemt in ingeklapte staat weinig ruimte in. De bovenplank is voorzien van een gordijnrail. De Twist kan ook zonder bovenplank geleverd worden.

Meer lezen over
'Wentelbed AVEK Twist'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.