Partner

AVEK Slaapsystemen BV

AVEK is een Friese fabrikant van kwaliteitsbedden, opgericht in 1927 door grootvader Roelf Kok. Zijn motto 'Arbeid, Vlijt en Kwaliteit' is in de hedendaagse bedrijfsvoering nog altijd een belangrijk uitgangspunt. Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap maakt AVEK in Surhuisterveen hoogwaardige bedden en matrassen die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid.

Zodat je kunt genieten van een gezonde en bovenal ontspannende nachtrust. Met AVEK kies je voor een kwaliteitsbed dat met zorg gemaakt is, en waaraan je lang plezier zult beleven. Informatie over het uitgebreide assortiment boxsprings, matrassen, spiraalbedbodems en ruimtebesparende bedden kun je vinden op www.avek.nl.

MEER TONEN

Vouwbed AVEK Wing

Een comfortabel en compact vouwbed tegen een aantrekkelijke prijs. Gemakkelijk in het gebruik en ruimtebesparend. Vouwbed Wing wordt standaard geleverd met een SG30 comfortschuimmatras van 10 cm dik, en is voorzien van een dwarsgespannen spiraalnet. Het bed is eenvoudig verplaatsbaar door de montage op wieltjes. 

Meer lezen over
'Vouwbed AVEK Wing'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.