Partner

AVEK Slaapsystemen BV

AVEK is een Friese fabrikant van kwaliteitsbedden, opgericht in 1927 door grootvader Roelf Kok. Zijn motto 'Arbeid, Vlijt en Kwaliteit' is in de hedendaagse bedrijfsvoering nog altijd een belangrijk uitgangspunt. Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap maakt AVEK in Surhuisterveen hoogwaardige bedden en matrassen die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid.

Zodat je kunt genieten van een gezonde en bovenal ontspannende nachtrust. Met AVEK kies je voor een kwaliteitsbed dat met zorg gemaakt is, en waaraan je lang plezier zult beleven. Informatie over het uitgebreide assortiment boxsprings, matrassen, spiraalbedbodems en ruimtebesparende bedden kun je vinden op www.avek.nl.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht avek.nl

Dubbeldivanbed AVEK Twin

De Twin is een luxe dubbeldivanbed met een comfortabele instaphoogte. De dwarsgespannen Integra spiralen zorgen via progressieve tegendruk voor extra ondersteuning en comfort in dit duobed. Tussen het onderbedschuifbed en het bovenbed is genoeg ruimte voor matras en beddengoed. Het onderbed, voorzien van wieltjes, heeft uitgeklapt dezelfde lighoogte als het bovenbed. De Twin is een duurzaam Nederlands kwaliteitsproduct.

Meer lezen over
'Dubbeldivanbed AVEK Twin'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.