array(1) { ["path"]=> string(44) "www.avek.nl/ruimtebesparende_bedden_duet.php" }
Partner

AVEK Slaapsystemen BV

AVEK is een Friese fabrikant van kwaliteitsbedden, opgericht in 1927 door grootvader Roelf Kok. Zijn motto 'Arbeid, Vlijt en Kwaliteit' is in de hedendaagse bedrijfsvoering nog altijd een belangrijk uitgangspunt. Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap maakt AVEK in Surhuisterveen hoogwaardige bedden en matrassen die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid.

Zodat je kunt genieten van een gezonde en bovenal ontspannende nachtrust. Met AVEK kies je voor een kwaliteitsbed dat met zorg gemaakt is, en waaraan je lang plezier zult beleven. Informatie over het uitgebreide assortiment boxsprings, matrassen, spiraalbedbodems en ruimtebesparende bedden kun je vinden op www.avek.nl.

MEER TONEN

Dubbeldivanbed AVEK Duet

De Duet bedcombinatie bestaat uit een degelijk stalen onderschuifbed en bijpassend bovenbed, beide voorzien van een lengtegespannen spiraalbodem. Het onderbed is uitgevoerd met wieltjes, en is in uitgeklapte stand even hoog als het bovenbed. Samen bieden de twee bedden een royale slaapplaats voor 2 personen. Onder- en bovenbed zijn ook los verkrijgbaar. De Duet is een praktisch en betaalbaar ruimtebesparend bed, onder meer ideaal voor logees.

Meer lezen over
'Dubbeldivanbed AVEK Duet'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.