Partner

AVEK Slaapsystemen BV

AVEK is een Friese fabrikant van kwaliteitsbedden, opgericht in 1927 door grootvader Roelf Kok. Zijn motto 'Arbeid, Vlijt en Kwaliteit' is in de hedendaagse bedrijfsvoering nog altijd een belangrijk uitgangspunt. Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap maakt AVEK in Surhuisterveen hoogwaardige bedden en matrassen die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid.

Zodat je kunt genieten van een gezonde en bovenal ontspannende nachtrust. Met AVEK kies je voor een kwaliteitsbed dat met zorg gemaakt is, en waaraan je lang plezier zult beleven. Informatie over het uitgebreide assortiment boxsprings, matrassen, spiraalbedbodems en ruimtebesparende bedden kun je vinden op www.avek.nl.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht projectbedden.nl

Deelbaar AVEK etagebed

Het Deelbare Etagebed van AVEK is een solide uitgevoerd stapelbed, die gemakkelijk opgedeeld kan worden in twee losse bedden. De bedbodems zijn voorzien van lengtegespannen spiralen met vaste dwarssteunen. Het bed voldoet aan de ANWB richtlijnen, en is o.a. zeer geschikt voor groepsverblijven, jeugdherbergen, kampeerboerederijen etc. Bij het bed zijn trapjes en uitvalhekjes leverbaar.

 

Meer lezen over
'Deelbaar AVEK etagebed'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.