Slaapbank Tempo

De slaapbank die kwalitatief slapen en zitten combineert en direct ruimtebesparend is kwalitatief hoogwaardig slapen professioneel uitklap systeem

Meer informatie

Bedsysteem: NOVA-MILENIUM

De slaapbank Tempo staat op 4 poten houten poten, waardoor het net lijkt of de bedbank een beetje zweeft. De slaapbank heeft een prettige zit en door middel van het nova-millennium mechaniek ontvouwt zich, op een metalen raster ondervering, een comfortabel bed met een pocketveringmatras van 12 cm. dik. Deze slaapbank is leverbaar met een bed van 140 cm. of 160 cm. breed. U heeft een ruime stofkeuze en deze bedbank kan ook nog in het leer geleverd worden.Tegen meerpijs is er een pocket-latex matras leverbaar. Ook deze bank staat in onze showroom.

Prijzen met Pocketvering matras

Bed 140 x 200 v.a. € 2.100
Bed 160 x 200 v.a. € 2.250
SLAAPBANK TEMPO KOPEN

Wilt u slaapbank Tempo kopen? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Volg ons ook op Social Media:

Facebook

YouTube

Instagram 

 

Easy Living al ruim 30 jaar betrouwbare speciaalzaak

Easy Living is al ruim 30 jaar een betrouwbare speciaalzaak op het gebied van slaapbanken en bedkasten in Amsterdam

Bij Easy Living vindt u een uitgebreid aanbod van slaapbanken en bedkasten in diverse maten, kleuren en stijlen. Bij ons kunt u zowel terecht voor een éénpersoons als tweepersoons slaapbank, bedbank of bedkast. Bij het uitkiezen van een slaapbank dient u niet alleen te letten op de grootte, vorm en kleur van het model, ook dient u te bedenken of u de slaapbank iedere nacht wilt gebruiken of af en toe. Het bedsysteem, de matras en de bediening zijn er onder meer bepalend voor of een slaapbank geschikt is voor dagelijks of incidenteel gebruik. Ook bij bedkasten is het van belang dat u goed let op de grootte en vorm, zodat u zeker weet dat het past in de kamer waarin u de bedkast wilt plaatsen. Easy Living kan u advies geven over welk model slaapbank, bedbank of bedkast het beste past bij uw wensen.

Easy Living wordt door haar klanten beoordeelt met een 9.0 (gebasseerd op 137 beoordelingen)