Slaapbank Sevilla

Ruimtebesparen maar niet besparen op wooncomfort en uitstraling? Slaapbank Sevilla combineert goed zit- en slaapcomfort met een mooi design, een musthave!

Ruimte besparende Slaapbank Sevilla

De slaapbank Sevilla heeft een zeer goed mechaniek met standaard een comfortabel pocketveringmatras. Tevens kan er een pocket-latex matras geleverd worden. De slaapbank Sevilla is een van de weinige modellen met een klassiek uitstraling en een bed wat dagelijks gebruikt kan worden.
Prijzen in stof bij:

Bed 140 x 200 v.a. € 2.490
Bed 160 x 200 v.a. € 2.810
SLAAPBANK SEVILLA KOPEN

Wilt u Slaapbank Sevilla komen bekijken? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Volg ons ook op Facebook  en Instagram en " target="_blank">YouTube

Easy Living al ruim 30 jaar betrouwbare speciaalzaak

Easy Living is al ruim 30 jaar een betrouwbare speciaalzaak op het gebied van slaapbanken en bedkasten in Amsterdam


Bij Easy Living vindt u een uitgebreid aanbod van slaapbanken en bedkasten in diverse maten, kleuren en stijlen. Bij ons kunt u zowel terecht voor een éénpersoons als tweepersoons slaapbank, bedbank of bedkast. Bij het uitkiezen van een slaapbank dient u niet alleen te letten op de grootte, vorm en kleur van het model, ook dient u te bedenken of u de slaapbank iedere nacht wilt gebruiken of af en toe. Het bedsysteem, de matras en de bediening zijn er onder meer bepalend voor of een slaapbank geschikt is voor dagelijks of incidenteel gebruik. Ook bij bedkasten is het van belang dat u goed let op de grootte en vorm, zodat u zeker weet dat het past in de kamer waarin u de bedkast wilt plaatsen. Easy Living kan u advies geven over welk model slaapbank, bedbank of bedkast het beste past bij uw wensen.


Easy Living wordt door haar klanten beoordeelt met een 9.0 (gebasseerd op 137 beoordelingen)