string(1) "p"

Tradition Collection

Tradition Collection matras Van Landschoot: afgewerkt met de hoogste kwaliteit. Van Landschoot: al 90 jaar lang belangrijke speler op slaapgebied!

Tradition & Quality collectie matras Van Landschoot

Met de uitgebreide productkennis van Van Landschoot, vergaard tijdens de voorbije 90 jaar, bieden ze je een collectie aan die terug gaat naar onze roots. Klassieke materialen en kennis worden gecombineerd met de nieuwste technieken en inzichten in de ergonomie. Alle materialen zijn uiterst zorgvuldig gekozen om het allerbeste slaapcomfort aan te bieden. Het resultaat is verbluffend: zes matrassen van de hoogste kwaliteit, elk met een aangepaste binnenveringskern. Op die manier voorzien ze een oplossing voor elk gewenst slaapcomfort. Met trots stellen zij je dan ook de Van Landschoot 'Tradition Collectie' voor.

90 jaar Van Landschoot

Al sinds 1925 is Van Landschoot een hecht familiebedrijf dat er steeds naar streeft om kwalitatieve producten aan betaalbare prijzen te leveren. Dankzij de honger naar innovatie en vooruitgang proberen ze de organisatie steeds groter en sterker te maken. Prijs is uiteraard een belangrijk gegeven, maar daar tegenover wil Van Landschoot steeds de beste kwaliteit leveren. Omdat ze vele grondstoffen en zelf produceren en verwerken, hebben ze uiteraard ook perfecte controle op de kwaliteit van de grondstoffen en eindproducten. Ze kunnen hierdoor ook zeer trots 'Made in Belgium’ op ieder Van Landschoot product vermelden.