Partner

M line

 M Line is leverancier van hoogwaardige matrassen, kussens en slaapsystemen. Dankzij voortdurende innovatie presteren M Line producten uitstekend op belangrijke onderdelen van het slapen, zoals: ondersteuning, drukverlaging en ventilatie. M Line matrassen hebben bovendien 10 jaar garantie, 100 omruilgarantie en worden aanbevolen door vele topsporters en fysiotherapeuten.

Slow Motion VI

Het Slow Motion VI matras heeft een royale dikte van 26 cm en heeft een duurzame toplaag visco elastisch MLINE materiaal.

Het Slow Motion VI matras heeft een royale dikte van 26 cm en heeft een duurzame toplaag visco elastisch MLINE materiaal. In dit uiterst comfortabele matras werken alle innovatieve technieken harmonieus samen. Zo zijn de gepatenteerde schokdempers afgestemd op de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones. De lichaamscontouren worden hierdoor nauwlettend gevolgd en optimaal ondersteund. De nieuwe ventilerende matrastijk zorgt voor optimale ventilatie en afvoer van lichaamsvocht. De tijk & kern van het matras zijn volledig anti-bacterieel.

Als beste gestest!

Op 5 september 2011 heeft de Slow Motion VI matras van de Consumentenbond het predicaat ‘als beste getest’ gekregen. In een uitgebreide matrassentest met o.a. Tempur, Eastborn, Pullman en Auping, heeft de Slow Motion VI matras uitstekend gescoord op veerkracht, ventilatie en lichaamsondersteuning.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Wave Pillow I & II

Het Wave Pillow I en II zijn ergonomisch gevormde neksteun kussens. Be...

Tender Touch I dekbed

Met de komst van het M line bedtextiel creëert u het perfecte slaapkl...

M line Superior

Lange tijd bepaalde de hoogte van een boxspring de mate van comfort. D...