array(1) { ["path"]=> string(11) "www.doux.nl" }
Partner

DOUX Luxury & Comfort

DOUX® is opgericht in 2005 met als doel luxe en comfortabele dekmatrassen te ontwikkelen. Geïnspireerd door succesvolle bedconcepten van gerenommeerde hotels, hebben wij een collectie dekmatrassen ontwikkeld met een zeer unieke en exclusieve samenstelling. DOUX specialiseert zich in Featherbeds (dekmatrassen van veren en dons) welke al succesvol worden gebruikt in topketens als Ritz-Carlton, Hilton en Sofitel. Inmiddels mag DOUX zich dus met recht specialist noemen op het gebied van Featherbeds. Een memorabel verblijf in een hotel wordt vooral bepaald door een goede nachtrust. Na veelvuldig onderzoek naar de bedconcepten van tophotels is gebleken dat zij zich onderscheiden door extra comfort te bieden in de vorm van een comfortabele dekmatras. Achter DOUX staat een gespecialiseerd team van hospitality professionals die voordurend nieuwe producten ontwikkelen. Uiteraard vanuit een zeer luxe en comfortabele invalshoek. DOUX staat voor luxe, comfort en op maat gesneden service. Iets wat u ook verwacht tijdens een overnachting in een luxe hotel.

MEER TONEN

Slapen op een wolk

Het DOUX Featherbed is een comfortabele dekmatras (ook wel matras-topper genoemd) en biedt extra ligcomfort op je huidige matras(sen). De veerkrachtige inhoud van VEERTJES en DONS zorgt voor een optimale drukverdeling en een aangename ondersteuning voor het lichaam. Het vulmateriaal voor Featherbeds wordt over vierkante compartimenten (carré) verdeeld. Deze compartimenten zorgen voor een gelijkmatige vulling. Bovendien zijn de Featherbeds voorzien van een ventilerende tijk van dicht geweven katoen. DOUX FEATHERBED, HET GEHEIM VAN EEN COMFORTABEL BED.www.doux.nl

Productinformatie

Het vulmateriaal voor DOUX Featherbeds bestaat uit 70% veertjes en 30% dons, die zorgvuldig en op een unieke manier zijn gewassen en gedroogd. Het hoge vulgewicht en percentage veertjes zorgen voor de flexibiliteit van het Featherbed. Dit betekent dat de dekmatras zich volledig naar het lichaam vormt en optimale ondersteuning en een comfortabele nachtrust biedt. Niet voor niets wordt het Featherbed al jaren, met veel succes, gebruikt in tophotels om gasten een ultieme nachtrust te bieden.
 
Belangrijkste voordelen van een DOUX Featherbed:
  • Leverbaar in de gebruikelijke bedmaten en kunnen eventueel op maat worden geproduceerd.
  • Beschermt de matras tegen stof, vuil en zweet en verhoogt hierdoor de levensduur van de matras.
  • Vormt zich perfect naar het lichaam en verdeelt het lichaamsgewicht gelijkmatig.
  • Featherbeds worden al jaren in tophotels gebruikt om gasten een onvergetelijke nachtrust te bieden.
  • Het DOUX Featherbed wordt verpakt in een handige draagtas – makkelijk mee te nemen.
  • Een dubbel Featherbed werkt de hinderlijke naad van twee losse matrassen weg.

Impressie

 
 
  

Specificaties

Vulling:       De vulling bestaat uit 70% veertjes en 30% dons
Vulgewicht: ca. 2400 gr/m2
Tijk:           100% fijngeweven katoen
Hoogte:      ca. 7,5 cm
Afmetingen: Het DOUX Featherbed is leverbaar in de gebruikelijke bedmaten
 
 
 

Meer lezen over
'Slapen op een wolk'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.