array(1) { ["path"]=> string(37) "www.avek.nl/matrassen_avek_bronze.php" }
Partner

AVEK Slaapsystemen BV

AVEK is een Friese fabrikant van kwaliteitsbedden, opgericht in 1927 door grootvader Roelf Kok. Zijn motto 'Arbeid, Vlijt en Kwaliteit' is in de hedendaagse bedrijfsvoering nog altijd een belangrijk uitgangspunt. Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap maakt AVEK in Surhuisterveen hoogwaardige bedden en matrassen die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid.

Zodat je kunt genieten van een gezonde en bovenal ontspannende nachtrust. Met AVEK kies je voor een kwaliteitsbed dat met zorg gemaakt is, en waaraan je lang plezier zult beleven. Informatie over het uitgebreide assortiment boxsprings, matrassen, spiraalbedbodems en ruimtebesparende bedden kun je vinden op www.avek.nl.

MEER TONEN

Pocketmatras AVEK Bronze

De AVEK Bronze matras is een comfortabele pocketmatras, voorzien van een duurzame 6-slags pocketvering met thermisch geharde veren. De matras heeft 5 comfortzones, inclusief schouder en heupzone, voor een goede lichaamsondersteuning. De luxe bordertijk is gemaakt van elastisch dubbeldoek met Coolpus, en doorgestikt op zuiver scheerwol. Matras Bronze is ca. 22 cm dik en verkijgbaar in de uitvoeringen standaard of stevig. 

60 dagen omruilgarantie

Op de AVEK merkmatrassen is een 60 dagen omruilgarantie op de matraskern van toepassing. Is de hardheid van de kern niet helemaal naar wens, dan kunt u deze binnen 60 dagen ruilen. Vraag de dealer naar de voorwaarden.

Meer lezen over
'Pocketmatras AVEK Bronze'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.