Start Intense Topper

Het visco-elastisch schuim van de Start Intense vormt zich exact naar de contouren van het lichaam en zorgt voor uitstekende drukverdeling en comfort.

Start Intense Topper

De M line Start Intense topper, is van een zeer hoge kwaliteit. De bestaat geheel uit 5 centimeter traagschuim en is speciaal gemaakt om op uw huidige matras te leggen en zo het comfort daarvan te verbeteren. De M line Start Intense topper is circa 5 cm hoog, wilt u liever een nog luxere M line matrastopper? Deze Start Intense topper is ook verkrijgbaar in een dikkere variant. Bekijk hier de M line Luxe Intense topper.

Traagschuim (ook wel visco-elastisch schuim genoemd) is bekend om het feit dat het zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Deze bijzondere eigenschappen van het M line visco elastische schuim zorgen voor een uitstekende drukverdeling en comfort.

De HCC hoes die om deze M line topper heen zit, is afritsbaar en kunt u gerust wassen tot 60 graden Celcius. De M line topper is in alle standaard maten leverbaar, ook met een dubbele split (inkeping in het hoofd- en voeteinde) voor gebruik in tweepersoonsmaten bij verstelbare bodems.